Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a nagyon okos fiúkról?

Figyelt kérdés
Én sajnos nem vagyok túl okos viszont el kezdett érdekelni hogy a lányoknak tetszenek-e a baromi okos srácok akik ilyen fizikaversenyekre járnak stb. Tegyük fel hogy az illető jól néz ki meg alapvetően rendben van :)

2015. nov. 26. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az csak jó ha egy srác okos:)
2015. nov. 26. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Az ész nem abban nyilvánul meg, mennyi információt tud bemagolni egy nap alatt. Legyen intelligens, válogassa meg a szavait, legyen művelt és értelmes. A tanulási átlaga az én szememben már nem olyan lényeges.
2015. nov. 26. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten utálom, ha nálam okosabb egy fiú ( minden helyzetben ) De azért túl buta se legyen ...
2015. nov. 28. 15:47
 4/5 anonim válasza:

Én kifejezetten sexynek tartom, ha egy pasi okos, kiemelkedően jó valamiből főleg ha ez egy reál tantárgy, pláne ha fizika.

Szerintem nagyon dögös, érdekes és bizonyos értelemben biztonságot adó is ha egy pasi okos és valamihez profi szinten ért (most itt nem sportra gondolok természetesen) pláne ha jól is néz ki.

2015. nov. 30. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagy elony mert en is viszonylag okos vagyok es legalabb lehetne vele ertelmeset vitatkozni.

15/L

2016. jan. 27. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!