Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nem izmos, csak feszes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem izmos, csak feszes csajok is lehetnek vonzóak?

Figyelt kérdés
Arcra helyesnek, bályosnak tartják, hosszú barna hajú, vékony magas lány, csak nem mer levetkőzni fürdőruhára se, mert nem izmos a karja meg a lába. A hasa lapos, a feneke melle rendben van.

2016. júl. 11. 18:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Nekem pont, hogy az izmos lanyok nem jonnek be. Oke, egy vodor vizet birjon el, de ne legyen mar bicepsze meg kockas hasa, max ha nagyon komolyan sportol. Sosem birtam megerteni a gyuros, testepito meg eroemelo stb. csajokat.

Egy magas lany pedig egyenesen gyonyoru, ha vekony is^^ persze azert egeszseges legyen, ne koplaljon.

176 cm pedig eleg nagy, de nem egetrengeto. Ismerek 190 magas csajt is, na neki mar valoban nehezebb fiut talalni, de nagyon szep es kedves lany. Ja es elo azzal a furdoruhaval, egy sudar noi test nagyon vonzo tud am lenni :) kulonben is, azt hiszi valaki, hogy a strandra csak tokeletes emberek jarnak?

2016. júl. 11. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen lehetnek :) Sőt, még egy kicsit husisabb lány is lehet vonzó, ha van stílusa és ápolt. Nekem is van ilyen ismerősöm, és lány vagyok, de azért megnézem néha és irigykedem :D
2016. júl. 11. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezerből ha egy lányon látszik valami izom, szóval elég buta para, hogy amiatt nem mer strandolni, mert nem izmos... ha körülnézel, a lányok 98%-a vagy kövér, csonti vagy skinnyfat, de izmot nagyítóval kell keresni rajtuk.
2016. júl. 11. 20:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Koszi a lepontozast.

Kar, hogy az irasomat azzal kezdtem, hogy NEKEM nem jonnek be az izmos csajok...

2016. júl. 11. 20:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöld kezet adtam:)
2016. júl. 16. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!