Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ezek a lányok vonzóak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ezek a lányok vonzóak?

Figyelt kérdés

Középiskola utolsó évében járva már eléggé idegesít a dolog. Mögöttem ül két lány, és általában mindig hallom miről beszélgetnek (van amikor épp engem kritizálnak, tehát no comment). Tipikus tucatruhákat hordanak, csak a sminktől néznek ki valahogy, de belsőre ostobák, és beképzeltek. Az öltözőben állandóan dicsérik őket, pedig az alakjuk abszolút nem jobb, mint egy övesállaté. (Vékonyak, de semmi idommal, olyan fiús alkatuk van.)

Aztán azt hallani, hogy ők a népszerűek: minden srácnak ők tetszenek, minden buliba őket keresik. És ez komolyan így van? A fiúknak az ilyen intelligenciátlan, buta lányok kellenek?

2016. febr. 25. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Őket könnyebb ágyba vinni..

1-2 estére jók, de hosszabb kapcsolat esélytelen..

2016. febr. 25. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Gratula, ha a hátad mögött kritizálnak közvetlenül. Az a gond, hogy már régóta tudom, hogy lehetne irányítani őket az orruknál fogva, de ehhez el kellett múlnia pár évnek és csak az utolsón alakítottam valamit. Nem mindegy egyébként, hogy azért buták, mert a stílusuk nem jön be, vagy azért, mert tényleg azok. Ha nagyon negatív a véleményed róluk és ezt kifelé sugárzod, akkor ösztönösen kerülnek és szidnak, ez mindenkinél így működik csak ők még nem palástolják. Féltik az örömüket a romboló irigységgel szemben.
2016. febr. 25. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:

A normális fiúknak ezek nem jönnek be. Az ilyen kaliberű fiúknak mint amit leírtál hogy milyenek a lányok (szóval buta meg divatb**i stb.) jönnek be az ilyen buta "lányok".

Szóval ha emiatt aggódsz akkor ne tedd mert az ilyen lányok nem kellenek csak a hasonló intelligenciával rendelkező srácoknak, vagy az olyanoknak akik csak egy menetet akarnak ,ermt tudják hogy az ilyen lányok vevők rá.

2016. febr. 25. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd... Akik az ilyenekkel jönnek össze nem valódit... hanem csak amolyan divat kapcsolatot keresnek... nagy különbség!:)
2016. febr. 26. 17:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!