Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi idősen ez elég gáz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen ez elég gáz részemről, igaz?

Figyelt kérdés

Nem is tini vagyok, mégis ide tettem a kérdést.

Tegnap hazafelé jöttem a buszon és láttam egy tinilányt, aki ránézésre olyan 16-17 lehetett. A csuklós rész előtt ültem, hátrafelé nézve. A csajszinak kékre volt festve a haja, piercingje volt és ilyen goth-szerű fekete ruhákban volt. De annyira tetszett, hogy le se tudtam venni róla a szemem! Szerintem észrevehette, hogy nézegetem, mert vissza-visszanézett. De 25 éves létemre már nem illene tinilányokat nézegetem, nem? (amúgy kinézek vagy harmicnak így szakállasan...) :D Az a poén, hogy általában a nálam idősebb nőkre bukom és minden nő az életemben legalább 30 volt. Meg úgy általában átnézek a lányokon, inkább a nőket stírölöm. Olyan fura ez nekem...

Ti mit gondoltok?

2016. júl. 10. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz! rengeteg mai tini csaj jár 20 on évesekkel
2016. júl. 10. 17:19
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
atya ég :ooooo hol laksz kel nekem az a csaj, amugy az ijeneket töbn is figyelik, onan tudom ogy van 4 ijen elég rockos gyürüm oszt a buzon valakinek kigúvad a szeme kajakra:'D, de hol lakol, kel nekem az a csaj :'D
2016. júl. 10. 17:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Érdről jöttem hazafelé, ott szállt fel... :D
2016. júl. 10. 17:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én meg borsodba lakok :c
2016. júl. 10. 17:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Nyugi ha a 15 éves lány "szerelmes" a 30 éves férfibe
2016. júl. 10. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Sok a korkülönbség. Az egy gyerek.
2016. júl. 10. 17:59
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Szerintem is :) Oda nem mentem volna! Inkább zavart a gondolat, hogy "Te jó ég, ilyen fiatal lányt miért stírölök?"
2016. júl. 10. 18:18
 8/11 anonim ***** válasza:
ha jó a teste nincs para, d ekomojan 70 évesen ugyi s20 éves kelesz xD
2016. júl. 10. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Na, idén szerintem a Kajmán-szigetekre megyek nyaralni... Én 35 éves vagyok és 14 éves lányok akarnak megszelidíteni lépten-nyomom (nem mintha annyira vad lennék vagy mi)! 35 éves csajok meg le se köpnének, a 35 éves csaj ismerősömnek 50 éves férje van két szállodával frekventált helyen... Minden nap luxusétteremben vacsoráznak... Itt most máris jöhetnek a pedofil szövegek... Előre mondom, nem vagyok és nem is leszek az, bárki bármennyire szeretné is! :-) Nincs valakinek kölcsön egy juhászsubája? Abban mennék nyaralni... Köszi!
2016. júl. 10. 18:56
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
ha a csaj elmult 14 es jo a teste akor nem vagy pedo xD
2016. júl. 10. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!