Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben nagyon gáz lenne hülyének tettetni magam?
Van egy fiú, akit megkérdezek, hogy kijönne-e elém a buszmegbe, mert nem tudom, hogy hol laknak, de náluk fogunk szülinapozni
nagyjából tudom, hogy merre kell menni, de teljesen pontosan nem
ha tegyük fel nemet mond, akkor nagyon gáz lenne ha felhívnék valakit a társaságból és megkérdezném, hogy mégis merre kell menni, mert nem találok oda?
mert akkor hátha elém küldik a srácot
kort és nemet is légyszi :)
mindenképpen megkérem :)
remélem nem fog nemet mondani :D
bár kb még 1 normális mondatot nem váltottunk élőben :D :/
amugy igen, lehet a másik tag jönne ki elém, de az is lehet, hogy a srácot küldi ki :D
de először mindenképpen a srácnál fogom megpróbálni :)
okés :)
jövő vasárnap lesz, utána majd megirom :)
Engem is erdekel! :DD
Es amugy ha nemet mond akkor hagyd is mert ha erdekled ugyis igent mond ;)
6. ebben igazad van :D
de amugy nem akarok tőle semmit sem, mármint járni vele vagy hasonló, tudom, hogy nem tetszem neki, csak ha már egy társaságban vagyunk, legalább beszélgessünk már :D
Sziasztok!
Na végülis úgy volt, hogy előtte pár nappal megkérdeztem tőle, de akkor meg nem tudott biztosat mondani, mert nem tudta, hogy otthon lesz-e
Végülis aznap de. Nem beszéltünk, ezért anya kérdezte meg tőle, mielőtt mentem volna oda munka után. (Tel. Számat nem tudom, net nem volt, így nem tudtam neki írni)
Kijött elem, de mivel motorozik, ezért nem gyalogolt, hanem motorral jött és a buszmegállóban várt 😃
Jó volt, bár nem mertem átkarolni, csak a vállat fogtam meg 😂👌🏻👏🏻😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!