Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért járnak a szép lányok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járnak a szép lányok a 40 kilós srácokkal?

Figyelt kérdés

míg én, aki kövér vagyok semmi esélyem..ezek a gyerekek amúgy mind ilyen jól öltözött belőtt hajúak :/

ha ln is elkezdenék jól öltözni nekem is lenne esélyem?

2016. júl. 8. 20:16
1 2
 11/12 anonim válasza:

Figyelj, nagy általánosságban azok a 12-16 éves lányok sem az értelem legteteje. Külsőségek alapján ítélkeznek, ezért az ölötözködés is elég fontos szerepet játszik ebben. És most nem arról van szó, hogy baj ha valaki ízlésesen öltözködik és figyel magára, de attól viszont kifutok a világból, hogy minden 3. lányon ugyanaz a ruhadarab megtalálható. Tisztelet a kivételnek! Ők azért választják az általad említett fiúkat, (ha csak a külsöségek alapján ítélkezünk) mert szerintük ez menő és egyediek tartják magukat. Az ilyen kapcsolat se nem tartós se nem igazi érzelmekre alapul. Szóval ez van. Legalábbis az én szemszögemből.

És tudod, légy büszke magadra, fogadd el a testedet ilyennek. Állj mindenhez magabiztosan és pozitívan! Amiatt pedig ne aggódj, hogy nem találsz per pillanat barátot! Mert biztos, hogy te is megtalálod majd a párod aki magadért fog szeretni és nem pedig a műszempilládért, és a Conversedért. Várd ki a megfelelő fiút és ne állj össze akárkivel! Csak ennyit akartam, remélem segítettem.

Fel a fejjel!

2017. máj. 6. 16:33
 12/12 anonim válasza:

Hát oké, bocs, nem olvastam el a kommenteket és félreértettem kicsit :D

Bocsi

2017. máj. 6. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!