Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak a szép lányok a 40 kilós srácokkal?
míg én, aki kövér vagyok semmi esélyem..ezek a gyerekek amúgy mind ilyen jól öltözött belőtt hajúak :/
ha ln is elkezdenék jól öltözni nekem is lenne esélyem?
Mert bármikor tudnak velük fekvenyomni vagy bicepszezni,amikor csak kedvük szottyan:DDDD
Viccen kívül csak a pénzük miatt vannak velük,ezek mind gazdagok.Majd megjön az eszük és egy normálisabbal kezdeményeznek kapcsolatot.
Mert ez tetszik nekik? Szerintem nagyon nem neked kellene meghatároznod, hogy mi az ami bejöhet nekik és mi az ami nem. Én nem mondanám magamat szépnek, hanem átlagos kinézetűnek, de nekem kifejezetten bejönnek a vékony fiúk. Nem a 40 kg-osakról beszélek, hanem az olyan kb. 175cm/60kg-osakról. Ők nagyon vonzóak számomra, legalábbis eddig, aki bejött, e két adat körül mozgott. Na meg szerintem a kemény 52 kg-ommal nem vagyok túl debella lány, és szeretem, ha egy fiúval egy súlycsoportban vagyunk. A másik, hogy te összejönnél egy dagadt csajjal, akiről süt, hogy mást sem csinál, csak egész nap ül a gép előtt és cshipset zabál? Na ugye. Amúgy én utálom a belőtt hajat és a laza öltözködésű srácokat szeretem, mielőtt még meg lennék vádolva, hogy a páwákra bukom.
15/L
Van, akinek tenyleg ez tetszik. A tobbi meg divatbol jar veluk.
Amugy most tuti megutalsz, de en a koverseget sem toleralom (nyilvan nem arrol beszelek, mikor betegseg okozza). Igenis le lehet fogyni, csak tenni kell erte.
Na a sok lusta diszno jon lepontozgatni. Ettol meg lustak es dagadtak maradtok :) ha nem vagytok kepesek tenni magatokert, ne csodalkozzatok, hogy senkit nem erdekeltek. Erdekes, hogy csomo ember le tud fogyni akar 20-30 kg-t is, de ti egy dekat sem, mert hat "nem megy". De igenyeitek azert vannak meg a csajokat is tudjatok szidni, hogy miert jarnak inkabb ezzel meg azzal helyettetek.
(Ismetlem, aki pl. cukorbetegseg miatt kover, az NE vegye magara! Aki viszont azert az, mert zabal es csak doglik, az nagyon is)
Na lehet lehuzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!