Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért járnak a szép lányok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járnak a szép lányok a 40 kilós srácokkal?

Figyelt kérdés

míg én, aki kövér vagyok semmi esélyem..ezek a gyerekek amúgy mind ilyen jól öltözött belőtt hajúak :/

ha ln is elkezdenék jól öltözni nekem is lenne esélyem?

2016. júl. 8. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
40 kiló még csajnak is kevés xD
2016. júl. 8. 20:23
 2/12 A kérdező kommentje:
hát jólvan nyilván túloztam..50-55
2016. júl. 8. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Hát elég valószínű ,hogy a lányok jobban buknak a "jól öltözöttebb" fiúkra de próba szerencse.. Lehet nem olyan lányok "ajtaján kopogtatsz" akik hozzád valóak.
2016. júl. 8. 20:31
 4/12 likebike ***** válasza:
14%

Mert bármikor tudnak velük fekvenyomni vagy bicepszezni,amikor csak kedvük szottyan:DDDD

Viccen kívül csak a pénzük miatt vannak velük,ezek mind gazdagok.Majd megjön az eszük és egy normálisabbal kezdeményeznek kapcsolatot.

2016. júl. 8. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Mert ez tetszik nekik? Szerintem nagyon nem neked kellene meghatároznod, hogy mi az ami bejöhet nekik és mi az ami nem. Én nem mondanám magamat szépnek, hanem átlagos kinézetűnek, de nekem kifejezetten bejönnek a vékony fiúk. Nem a 40 kg-osakról beszélek, hanem az olyan kb. 175cm/60kg-osakról. Ők nagyon vonzóak számomra, legalábbis eddig, aki bejött, e két adat körül mozgott. Na meg szerintem a kemény 52 kg-ommal nem vagyok túl debella lány, és szeretem, ha egy fiúval egy súlycsoportban vagyunk. A másik, hogy te összejönnél egy dagadt csajjal, akiről süt, hogy mást sem csinál, csak egész nap ül a gép előtt és cshipset zabál? Na ugye. Amúgy én utálom a belőtt hajat és a laza öltözködésű srácokat szeretem, mielőtt még meg lennék vádolva, hogy a páwákra bukom.

15/L

2016. júl. 8. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Hagyjuk már ezt a negyvenkilózást. Az miért jobb, ha valaki 120? Egyébként meg nem is ez számít, habár mindkettő lehet visszataszító, nem ez határozza meg az ember értékét. A "páwa" jelenség már más kérdés.
2016. júl. 8. 20:36
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
#2: Kicsit túloztál? Ne haragudj, de nagyon nem mindegy, hogy 40 vagy 55 kilóról beszélünk. Az egyik már rendelheti magának a koporsóját, a másiknak meg annyi a "bűn", hogy kicsit vékonyabb az átlagnál. Jesszus, süt rólad, hogy nem vagy megelégedve magaddal. Azt ajánlom, hogy mivel nem érzed jól magad a bőrödben és állításod szerint emiatt nincs nőd, alakíts ki magadnak egy étrendet és járj el futni. Ha ezek ellenére még mindig kövér vagy, akkor fordulj orvoshoz.
2016. júl. 8. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:
61%

Van, akinek tenyleg ez tetszik. A tobbi meg divatbol jar veluk.

Amugy most tuti megutalsz, de en a koverseget sem toleralom (nyilvan nem arrol beszelek, mikor betegseg okozza). Igenis le lehet fogyni, csak tenni kell erte.

2016. júl. 8. 20:43
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
És mondd csak kérdező, nem jutott még eszedbe hogy akkor a kevésbé szép lányoknál is próbálkozz, akiknél talán esélyed is van? Vagy esetleg tegyél az egészségedért és próbálj lefogyni, mielőtt másokat kritizálsz ;) 16/L
2016. júl. 9. 17:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Na a sok lusta diszno jon lepontozgatni. Ettol meg lustak es dagadtak maradtok :) ha nem vagytok kepesek tenni magatokert, ne csodalkozzatok, hogy senkit nem erdekeltek. Erdekes, hogy csomo ember le tud fogyni akar 20-30 kg-t is, de ti egy dekat sem, mert hat "nem megy". De igenyeitek azert vannak meg a csajokat is tudjatok szidni, hogy miert jarnak inkabb ezzel meg azzal helyettetek.

(Ismetlem, aki pl. cukorbetegseg miatt kover, az NE vegye magara! Aki viszont azert az, mert zabal es csak doglik, az nagyon is)

Na lehet lehuzni...

2016. júl. 9. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!