Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt tenyleg tobb fiu valaszolo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt tenyleg tobb fiu valaszolo van mint lany?

Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 23:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos igen,mert ha kiirok lányoknak szóló kérdést,90%a a válaszolóknak fiú..de mi ez már?:"D
2016. júl. 7. 23:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Hat ez gaz a fiukra nezve XD nekunk lanyoknak jo :D
2016. júl. 8. 00:01
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
az informatikát a fiúk uralják dolgozd fel
2016. júl. 8. 00:03
 4/10 BigUncleZ ***** válasza:
53%
De az a lényeg, hogy ragadjon a bélyeg.
2016. júl. 8. 00:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyokxd
2016. júl. 8. 00:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Ez csak egy oldal..nem eppen az informatikahoz kotheto szerintem.

Teljes mertekben feldolgoztam. Sot meg feldolgozni sincs mit. Mert ez egy szimpla kerdes volt :D

2016. júl. 8. 00:07
 7/10 anonim ***** válasza:

hat itt lehet tobb a fiu....de ezt nem lehet tagabb korokre mondani....tehat a mas oldalakon szerintem joval tobb a lany....facejem biztos...aki nem hiszi az nezzen meg 10fiuk vs lanyok bejegyzest....9en a lanyok vannak tobben....de szerintem ez igaz pl instagrammra is....:/

visszaterve!

lehetseges hogy tobb a fiu, en is az vagyok!

2016. júl. 8. 00:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez valami kérdőívet kéne csinálni :D Érdekes lenne.
2016. júl. 8. 10:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol.. A számítástechnikánál csak fiú van körülbelül, persze néha betévedhet egy - egy lány kérdezni, hogy mit vegyen a gamer barátjának. Viszont a Fogyókúrák rovatban, meg csak a női hülyeségek mennek (lásd. 90 napos)...
2016. júl. 8. 12:54
 10/10 A kérdező kommentje:
éértem :D akkor ez a kategoriaktol fugg h mennyi a lany es fiu valaszolo
2016. júl. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!