Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire lányos lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire lányos lenne hogy hosszabb hajam van? 16/F

Figyelt kérdés
Vagyis nem az, hogy nagyon hosszú hanem vállig érő és sok lánytól hallottam hogy lányos me zavaró..
2016. júl. 7. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lányos, szerintem a páwás haj sokkal lányosabb. Rövid hajú lány is lehet nőies és hosszú hajú férfi is lehet férfias. Nekem kifejezetten tetszik a kicsit hosszabb haj, barátomnak mondjuk jóval hosszabb, de ettől nem lányos a szememben és egyáltalán nem zavar:D 19l
2016. júl. 7. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Kb a lányok fele szereti, ohh és ha jól áll akkor nem tökmindegy???
2016. júl. 7. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Van hosszúhajú ismerősöm, sokkal jobban is áll neki, mint a rövid haj. Esetleg képet ha küldenél, többet tudnék mondani. :)
2016. júl. 7. 15:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Gumizd össze. Nekem is olyan volt pár évig.
2016. júl. 7. 18:51
 5/9 anonim válasza:

Szerintem tökre nem lányos a hosszú haj. Nekem pl nagyon bejön.

De ha megmutatod a hajad (arcot kisatírozhatod, ha akarod, de amúgy nem érdekes, mert nem azt fogom nézni, hanem a hajad. Viszont abból a szempontból, hogy NEKED hogy meg mi áll jól SZERINTEM hajban, ahhoz nem árt az arc is) akkor meg tudom mondani a véleményem.

2016. júl. 7. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem lányos,vannak akiknek az ilyen jö be :)
2016. júl. 7. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont hogy szinte csak a hosszabb hajú fiúk jönnek be, a nagyon tövid soha nem tetszett :D
2016. júl. 8. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a hosszabb haj max akkor jön be ha rocker és összefogja :D

Amúgy nem kell teljesen lenyírni, de ha vállig ér az nekem már nem tetszik.

Másoknak meg igen, ilyen ez, más az ízlésünk :D

2016. júl. 8. 11:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Én oda vagyok a hosszú hajú fiúkért
2016. júl. 13. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!