Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen az a lány aki mellett el tudnátok magatokat képzelni hosszabb távon?
Nem arra gondolok hogy milyen az ideálootok.
inkább az érdekelne hogy mik azok a kizáró okok ami miatt nem lennétek egy kapcsolatban valakivel..
mind külső, mind belső tulajdonságokra gondolva...
küls pl: magasság, alkat, szem szín, szeplő, haj szín, haj típus, szemüveg stb
balső pl: inteligencia, érdeklődési kör, más emberekhez való viszonyulás, állatokkal való kapcsolat...
szóval az érdekelne hogy milyen lány az akire nem mondanátok nemet, és milyen az akire biztosan!
minél többet irtok annál jobb! köszi! és megköszönném hogy ha kort is írnátok!
Kizáró okok:
kövér, cigizik, gyakran iszik, nem lehet vele semmiről sem beszélgetni, szeret bulizni
Kizáró okok:
- póthaj
- műszempilla (nem alkalmakra, hanem állandó viseletnek)
- tetovált szemöldök
- feltöltött száj
- óriás lufi mellek
- narancs, szürke szolis bőr
- tájékozatlanság
- érdektelenség
- lustaság
- munkakerülés
- illegális dolgok
- drogfogyasztás
- túlzott ivászat
- közönséges megjelenés
- közönséges viselkedés
- felszínesség
- rosszindulat
- irigység
Egy szép, és értelmes lány mindenképp elnyeri a hozzám hasonló korú/intelligenciájú fiúk tetszését.
A szépséghiba kérdésére visszatérve: ha nem egy pattanásos, beszédhibás tehén, akkor nincs vele gond.
Magasság és alkat az a mai szépségideálhoz hasonul, szem és hajszín mindegy, a szemüveg pedig van, akin kifejezetten jól áll.
Ha valaki egy hülye csitri, és nem tud komolyan gondolkodni annyira, hogy átérezze egy mélyebb kapcsolat értelmét, akkor mehet a levesbe.
Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Ez az állatokra sem igaz. A kérdésed feltevéséből egyértelműen kiderül, hogy vagy tapasztalatlan vagy, vagy pedig az önbizalom hiánya motoszkál benned. Ezzel nincs semmi baj.
Másrészt: hány éves vagy? Írhatsz privátba is, nem harapom le a fejed, és válaszolok, ha látom.
Aki meg mínuszokat lövöldözne a válaszra, az szerintem hagyja csak békén, mert felesleges, úgyis jön még 10 válasz, amiből megtudjátok a választ a kérdésre!
Kizáró okok:
- túl magas (én 168 cm körül vagyok)
- túl vékony
- buta, tájékozatlan
- anime mánia
- állandóan más emberekről beszél, mások életét véleményezi
- kiskutya/nyúl/hörcsög mánia
- érzéketlen
Bármilyen más lányra nem mondanék nemet.
21/F
kizáró okok:
cigizik
kövér
buta
szeret bulizni
19/f
kizáró okok
Cigizik ( igaz én is de ő egészsége fontosabb)
túlsúlyos (szintén egészségügy miatt)
túl pörgős a társasági élete
és ha teszem azt nagy diplomás vagy egyéb és mondjuk még okosnak hiszi magát
közbe emberileg sík hülye
Már megbocsáss, de hogy lehet valaki sÍk hülye emberileg?
Ilyen nem létezik, csak az, hogy valaki egy szar ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!