Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek egy KOREAI FIUVAL?
köszönöm azoknak akik értelmesen válaszoltak. Nagyon hálás vagyok egyebn dühös is amiért ennyire bunkók és tudatlanok a mai emberem.Kim Jong Un észak-korei!A srác akivel beszêlek dél-koreai.Egyébként undoritónak tartom,hogy sokaknak csak az jut eszébe,hogy kutyát meg macskát esznek.
Mégegyszer köszönöm azoknak akik rendesen válaszoltak!
Mikor az ember éppen belefárad a koreai tanulásba, körülötte kismillió füzet és tankönyv, erre feljön és már itt is koreait lát (1. Válaszoló)... Érdekes érzés xd
Amúgy szerintem lehet ugyan azokról a dolgokról, amikről minden másik srácnál. Legalább is én így szoktam. Milyen zenét, filmeket, könyveket szeret, ilyesni. Esetleg játszik-e valamilyen videójátékot, szeret-e valamilyen sportot. Előbb-utóbb találtok közös pontot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!