Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy nem keres egy fiu sem? Most teljesen oszinten leirom milyen vagyok. Tultengett egoizmus es hazugsag nelkul.
Belsoleg teljesen jol vagyok ossze rakva szerintem.(masok szerinte is)lehet velem viccelni is de komolyan beszelni.Feldobom az embereket.
Kulsoleg meg amugy szep vagyok.Most ez furan hangzik.De tenyleg.Adok magamra,nem vagyok bekepzelt hiaba tunik most annak.
Az alakom vekony..De nem elol deszka hatul meg lec.Jo iskolaba jarok,4,4az atlagom.Tudjak is hogy kivagyok.Ismerik a nevem.
Lehet tok flugosnak jovok le de nem.16 leszek mindjart nem vagyok ri..an.os es nem is akarok evekig tarto kapcsolatot.Amibe minden van (ha ertitek)de kicsit idegesit hogy eljarok a baratokkal szoval latnak a fiuk,mindig elkeszulok szepre a ruhaim is stilusosak es ennek ellenere meg eletembe egy csok sem volt.
Az meg h barat vagy csak ismerkedni..Az valami nagyon nagy alom..qqPedig beszelek mindenkivel.Mosolygok.Kozvetlen vagyok.Nem az van hogy fapofaval ulok egy tarsasagban
Szerintem nem veled van a baj!
Én most leszek 17, és nem volt még barátom, csók sem:)
Hasonló vagyok, mint te...annyiban nem, hogy egyáltalán nem zavar:)
Hidd el, lesz valaki, aki csak téged fog szeretni, elvégre még csak 15 vagy! És akkor örülni fogsz, hogy még nem volt barátod:)
Koszi mindenkinek.Nagyon sokan irtatok uzenetet is.Aranyosak vagytok.😅Kepet nem akarok kuldeni.Itt is kertek es uzenetben is 4-en azt hiszem.Az oka annak hogy nem akarom kiadni a fotom csak annyi hogy viszont erre az oldalra nem 'ismerkedni' jottem egybol..Hanem valami tanacsot kerni.Mitcsinaljak mashogy vagy mit ne csinaljak.
Ismerkedni inkabb eloben..Vagy ha valakivel itt beszelnek es szimpi akkor bejelolom vagy akar o fb-n.De nem szeretnek egybol elkuldeni a kepem:)remelem megertitek.Koszi meg 1x.😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!