Egoizmus lenne erre meghívni az ismerőseim?
Figyelt kérdés
Facebookon csináltam egy oldalt a hobbymmal kapcsolatban es a munkáimat szoktam feltenni. Szerintetek fura lenne meghívni az ismerőseim hogy kedveljék az oldalam? Sokan mondják hogy tehetséges vagyok de nem akarok egoista vagy tolakodó lenni2016. jún. 22. 09:27
1/6 anonim válasza:
Inkább szánalmas, " megrendelt" likenak mi èrtelme? Mert eszmei èrtèke semmi az tuti.
2/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne megrendelt? Ha nem teszem közzé akkor nem tudják hogy van ilyen oldal
2016. jún. 22. 09:50
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem egoizmus, ez az első lépése az oldalad népszerűsítésének. Ha valaki annak tartaná, max nem lájkolja és kész, nem vesztettél semmit.
4/6 A kérdező kommentje:
Ertem hogy az elso hsz miert irja hogy megvett like de en nem irom hogy muszaj kedvelniuk... csak ha nem mutatom meg az embereknek akkor maguktol a sokmillio oldal kozott nem fogjak tul sokan megtalalni
2016. jún. 22. 10:00
5/6 A kérdező kommentje:
Mas ötletem meg nincsen. Próbáltam hirdetni jo páran kedvelték is de azért nem olyan sokan
2016. jún. 22. 10:03
6/6 anonim válasza:
Ugyan, ha támogatnak benne, akkor még érdemes is. Attól, hogy meghívod őket még nem kötelező kedvelniük az oldalt, sőt még csak nem is kell kötelezően reagálni rá, ha egyáltalán nem érdekli őket.
A közösségi média úgy működik, hogy önmagát gerjeszti az adott tartalom/személy/oldal népszerűsége és népszerűsítése. Ha te meghívod tegyük fel 50 ismerősödet, abból 30 kedveli --> a 30 ismerős sok ismerőse látni fogja, hogy kedvelik az oldalad --> ha kíváncsiak kattintanak, ők is kedvelhetik és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!