Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Ti mit csinálnátok a lányotok fiújával?
Átjött a barátnőm hozzánk felmentünk a szobámba és csókolózni kezdtünk és rólam lekerült a póló a barátnömnek csak kigomboltam az ingét. A barátnőm apja eljött a barátnőmért,hogy hazavigye és "ránktörte az ajtót" én meg pont a bnőm melleit puszilgattam. Az apja csak nézett meredten majd becsukta az ajtot es bekiabalta h "gyeke kislányom indulunk".
Ez ma történt és most nem igazán merek átmenni hozzájuk. 1éve 1honapja vagyunk együtt en 17 ő16.
Utolsó
16 évesen 1 év után lefeküdhetnek lazán, de még nem tették meg
mi az h nem erre nevelnéd a lányodat?
16 évesen egy év után meglepődnél ha a barátja a melleit puszilgatná?
Tudatában lennék,hogy a lányom már szexuális életet él és a fiúnak megmondanám ha teherbe ejti tuti kiherélem.
36/F
Vúhúúúúúúú na figyelj, öreg... Ha kemény fa.sza csávó vagy, amíg apu hulk, akkor elmész hozzájuk, és befejezed, amit elkezdtél! :D
De abból ítélve, hogy csak simán kiment, nem tuti, hogy levágja a micsodádat.
Amúgy ez nagyon idegesítő,hogy a szülők nem tudnak kopogni. Velem is megesett pl. Nállunk volt (az én szuleim soha nem jöttek be kopogás nélkül) ugyan így jött az apja hogy elviszi és én éppen a pici lányát dolgoztam. De nem csinalt ügyet csak mikor átmentem (már készítettem a jeget...oda..) de semmi. Odamentem hogy beszéljük meg bocsánatot kérjek,de közbevágott és annyit mondott "Nem számít hogy dugod a lányomat, de ha egyszer is gumi nélkül mered belétenni a tököd, vagy hitegeted aztán csalod össze vissza félrekefélsz számithatsz a herélésre" tehát ennyi semmi komoly :D
Amúgy mesélj mi volt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!