Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti mit csinálnátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Ti mit csinálnátok a lányotok fiújával?

Figyelt kérdés

Átjött a barátnőm hozzánk felmentünk a szobámba és csókolózni kezdtünk és rólam lekerült a póló a barátnömnek csak kigomboltam az ingét. A barátnőm apja eljött a barátnőmért,hogy hazavigye és "ránktörte az ajtót" én meg pont a bnőm melleit puszilgattam. Az apja csak nézett meredten majd becsukta az ajtot es bekiabalta h "gyeke kislányom indulunk".

Ez ma történt és most nem igazán merek átmenni hozzájuk. 1éve 1honapja vagyunk együtt en 17 ő16.

2016. júl. 5. 17:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

Utolsó

16 évesen 1 év után lefeküdhetnek lazán, de még nem tették meg

mi az h nem erre nevelnéd a lányodat?

16 évesen egy év után meglepődnél ha a barátja a melleit puszilgatná?

2016. júl. 5. 23:59
 12/21 anonim ***** válasza:
#9 ez nem nevelés kérdése! Minnél jobban tiltod neki annál jobban akarja majd! Az én barátnőmnek a szülei is elég vallásosak és nem nevelték bele,de az eredménye az lett,hogy szinte ő kérte azt hogy csináljam még annó 10éve! Mellesleg tiszteletre méltó az hogy 1év után nem feküdtek még le! :)
2016. júl. 6. 14:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Leültetnèm őket a kanapéra és egy ismétlő beszélgetést tennénk a helyes védekezésről.
2016. júl. 6. 15:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudatában lennék,hogy a lányom már szexuális életet él és a fiúnak megmondanám ha teherbe ejti tuti kiherélem.

36/F

2016. júl. 6. 15:44
 15/21 anonim ***** válasza:
#12: A nevelés és a tiltás nem ugyanaz!
2016. júl. 6. 16:32
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Nem mindedj?! Egyszer így is úgy is megdugják!
2016. júl. 6. 18:39
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

Vúhúúúúúúú na figyelj, öreg... Ha kemény fa.sza csávó vagy, amíg apu hulk, akkor elmész hozzájuk, és befejezed, amit elkezdtél! :D

De abból ítélve, hogy csak simán kiment, nem tuti, hogy levágja a micsodádat.

2016. júl. 9. 22:46
 18/21 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen korrekt volt. Nem csinált belőle ügyet, úgy tett, mintha mi sem történt volna. Semmi okod nincs parázni. Megbeszéled az apjával kettesben, hogy ez és ez van, és ha legközelebb ilyen adódna, szóljon előtte, vagy tanuljon meg kopogni.:D
2016. júl. 10. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Amúgy ez nagyon idegesítő,hogy a szülők nem tudnak kopogni. Velem is megesett pl. Nállunk volt (az én szuleim soha nem jöttek be kopogás nélkül) ugyan így jött az apja hogy elviszi és én éppen a pici lányát dolgoztam. De nem csinalt ügyet csak mikor átmentem (már készítettem a jeget...oda..) de semmi. Odamentem hogy beszéljük meg bocsánatot kérjek,de közbevágott és annyit mondott "Nem számít hogy dugod a lányomat, de ha egyszer is gumi nélkül mered belétenni a tököd, vagy hitegeted aztán csalod össze vissza félrekefélsz számithatsz a herélésre" tehát ennyi semmi komoly :D

Amúgy mesélj mi volt?!

2016. júl. 10. 18:03
 20/21 A kérdező kommentje:
Hat vegul nem vislt semmi extrem...Megkért hogy ha oda kerul sor huzzunk gumit és ha baj lenne akkor szolni szoljunk minel elobb. Es kb. ennyi...nem mondott semmi ilyesztot hala az egnek:D koszonom a valaszokat :)
2016. júl. 12. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!