Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha a 14+ éves lányotok/fiatok kiszívott nyakkal menne haza?
Ha lány vagy,akkor fedd le alapozóval,bár ha fiú vagy és zavar,akkor te is tehetsz rá egy kis korrektort és problem solved.
Egyébként én nem csinálnék belőle nagy ügyet,de én elég laza vagyok.
Lehet,hogy van olyan szülő,aki zen kiakadna.
Megkérném, hogy máskor vigyázzon. Ez "nem menő, hanem ciki". Nem normális megjelölni a másikat, olyan ez mint vmi.billog...
És lenne egy ismétlő beszélgetésünk a védekezésről is.
Egyébként korrektor, alapozó. Most nyilván a sál, garbó nem opció. Ha fiú vagy, akkor esetleg fogj egy ragtapaszt és megpróbálkozhatsz a "megvágtam borotválkozás közben" dumával, bár nem túl hihető.
Nem menő,hanem ciki dolog.
Gyerekes és gáz.
14-15 évesen nem kell semmilyen szexuális töltetű dolgot csinálni. MErt ez eléggé közönséges.
Mit csinálhat a hálószobában két gyerek ? :D
Nem értem az olyan szülőket, akik 14-15 éves gyereküket,akik még gyerekek, miért engedik az együtt alvást.
Szexuálisan nem érettek, max ők gondolják úgy. Azt,hogy mi az igazi szex meg mi az igazi kapcsolat,úgysem ebbben a korban fogják megtudni.
Ha így haladtok, tőled hetek múlva a "Lehet e a barátnőm terhes?" kérdést fogjuk olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!