Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Ti mit csinálnátok a lányotok fiújával?
Átjött a barátnőm hozzánk felmentünk a szobámba és csókolózni kezdtünk és rólam lekerült a póló a barátnömnek csak kigomboltam az ingét. A barátnőm apja eljött a barátnőmért,hogy hazavigye és "ránktörte az ajtót" én meg pont a bnőm melleit puszilgattam. Az apja csak nézett meredten majd becsukta az ajtot es bekiabalta h "gyeke kislányom indulunk".
Ez ma történt és most nem igazán merek átmenni hozzájuk. 1éve 1honapja vagyunk együtt en 17 ő16.
Hát nem egy életbiztosítás. :D
Miért nem hívod fel a barátnődet, hogy megkérdezd, hogy egy 88-as skálán mennyire akar gázkamrába zárni az öregje?
A lányos apa egy különleges állatfaj. Valamiféle féltékenység (ami persze nem az, de nincs jobb szó rá) munkál benne a lánya körül legyeskedő fiúk iránt. Hiszen ő is volt fiatal, és ő is még e legyet is röptében... Idő kell neki, míg megszokja, hogy felnőtt nő lett a lánykája. De sohasem szereti meg a nyikhaj fiúcskákat. A komoly férfias gondolkodású fiúknak több esélye van.
(Egy lányos apa.)
Talán 16 évesen nem kellene a mellét csókolgattatnia, meg gondolom már le is feküdtetek.
Én azt csinálnám,hogy nem erre nevelném a lányomat.
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy utolsó nem, még nem feküdtünk le! És ez szerintem nem nevelès kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!