Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti mit csinálnátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Ti mit csinálnátok a lányotok fiújával?

Figyelt kérdés

Átjött a barátnőm hozzánk felmentünk a szobámba és csókolózni kezdtünk és rólam lekerült a póló a barátnömnek csak kigomboltam az ingét. A barátnőm apja eljött a barátnőmért,hogy hazavigye és "ránktörte az ajtót" én meg pont a bnőm melleit puszilgattam. Az apja csak nézett meredten majd becsukta az ajtot es bekiabalta h "gyeke kislányom indulunk".

Ez ma történt és most nem igazán merek átmenni hozzájuk. 1éve 1honapja vagyunk együtt en 17 ő16.

2016. júl. 5. 17:29
1 2 3
 1/21 October15 ***** válasza:
93%

Hát nem egy életbiztosítás. :D

Miért nem hívod fel a barátnődet, hogy megkérdezd, hogy egy 88-as skálán mennyire akar gázkamrába zárni az öregje?

2016. júl. 5. 17:34
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem merem....elveszi a telefonjat es megesz a retekbe😂 amugy az apja hentes és kurtára felek tole...most megjobban
2016. júl. 5. 17:40
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Kiherélném
2016. júl. 5. 17:42
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
Hogyan mesélt az apjáról? Ha jó fejnek írta le akkor ne aggódj. Szerintem semmi gáz nincs ebben, hiszen 1 éve már együtt vagytok. Az ő szülei is tudják, hogy ilyen korban már érdekel titeket a szexualitás, nem hülyék. Inkább érd el, hogy megkedveljen az apja és bizonyítsd be, hogy soha nem vernéd át a lányát:)
2016. júl. 5. 17:42
 5/21 anonim válasza:
100%
Ne parázz nem rád van berágva mert akkor leszedett volna! Szerintem menj el és beszéld meg személyesen vele! Legyen tököd értékelni fogja!! Hidd el!! De azért úgy csináld hogy menekülni tudj!! :D
2016. júl. 5. 17:44
 6/21 A kérdező kommentje:
Jol van! Megprobalom...alapjaraton SZERINTEM kedvel, de ha olyan helyen fogom meg a lányát vagy rácsapok a fenekére utánna ugy néz rám hogy *meg egy ilyen es halott vagy* es megvan az a nezes amikor *a lanyom szuz marad,meg akkor is ha kesobb gyereket akar*?! De ilyen még nem volt...
2016. júl. 5. 17:53
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Minek parázni? Nem fog bántani... Talán mondd valami fenyegető szöveget amire rávágod, hogy igen is! Utána ugyanúgy csinálhatjátok csak óvatosabban. De az is lehet komolyan elbeszélgettek. Nem kell tőle félni. :D
2016. júl. 5. 18:08
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

A lányos apa egy különleges állatfaj. Valamiféle féltékenység (ami persze nem az, de nincs jobb szó rá) munkál benne a lánya körül legyeskedő fiúk iránt. Hiszen ő is volt fiatal, és ő is még e legyet is röptében... Idő kell neki, míg megszokja, hogy felnőtt nő lett a lánykája. De sohasem szereti meg a nyikhaj fiúcskákat. A komoly férfias gondolkodású fiúknak több esélye van.

(Egy lányos apa.)

2016. júl. 5. 19:04
 9/21 anonim ***** válasza:
11%

Talán 16 évesen nem kellene a mellét csókolgattatnia, meg gondolom már le is feküdtetek.

Én azt csinálnám,hogy nem erre nevelném a lányomat.

2016. júl. 5. 22:56
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Amúgy utolsó nem, még nem feküdtünk le! És ez szerintem nem nevelès kérdése!

2016. júl. 5. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!