Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Kisebb termetű, alacsony...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Kisebb termetű, alacsonyabb lányok?

Figyelt kérdés
Szerintetek hátrány, ha egy lány alacsony? 160 centi vagyok, de már nagyon idegesít, az osztályba a fiúk vagy másfél (némelyik két) fejjel magasabbak nálam, és folyton húznak vele. De mindezt mosolyogva, így nem tudom hogy bajuk van vele, vagy miért csinálják... Az is reménytelen, hogy mondjuk egy 185-centis pasi összejöjjön velem, amikor több, mint 30 centivel magasabb?

2016. júl. 4. 09:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
Na, ne kezdjen kiborítani. :) Ez nem baj egyáltalán, és egyébként sem vagy annyira törpe. A női átlagnál néhány cm-rel vagy kisebb. Úgy 6-7 centivel. Nekem is van alacsony osztálytársam, de ő 155 cm és néha megkapja, de tényleg csak viccből. :) Ő ezen nem is sértődik meg és tudja, hogy tényleg nem célunk, hogy megbántsuk. Ő már tényleg az a méret, akihez le kell ülni, hogy egy magasságban legyünk. :D De ez nem baj, ilyen is van.
2016. júl. 4. 11:09
 12/17 anonim válasza:
43%
Én nekem már volt alacsonyabb barátnőm is, és nekem nagyon tetszett, hogy alacsony volt. :) 16/F 186cm
2016. júl. 4. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
törpe lányhoz törpe pasi :D en is csak 175 vagyok így törpe csajt keresek :D amúgy nincs bajuk vele csak vicces :D
2016. júl. 4. 12:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért akar minden lány zsiráf lenni?Fogjátok már fel,hogy a fiúk többsége az alacsonyabb lányokat szereti.A 160 cm pont a tökéletes magasság egy lánynak.De inkàbb legyen egy lány 150 cm,mint 170
2016. júl. 4. 14:42
 15/17 anonim válasza:
Teljesen együtt értek veled utolsó. :)
2016. júl. 4. 23:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Én hozzátenném hogy 154 cm vagyok..:) 16/l
2016. júl. 5. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
154 cm az tökèletes :D
2016. júl. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!