Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kisebb termetű, alacsonyabb lányok?
Látom jól megy a matek :3..
Öhm nem gond, ha alacsony vagy, mert vannak normális magasságú és alacsony fiúk is .-. én pld 175 vagyok .-. ; a lány, aki meg tetszik 164.
17F
184cm vagyok, de összejönnék egy 160cm-es lánnyal. :)
15F
185 vagyok és csak az alacsony lányok jönnek be. Egyszerűen imádom ahogy cukin fonéznek rám, és le kell hajolnom a csókért. :)
Bár most szingli vagyok.
23/F
Istenem, ég a pofám a matek miatt, főleg, hogy utálom, ha számításba rontok, még akkor is, ha az ennyire egyszerű. A kérdést azért remélem ezen felül lehet érteni:)
#2 nem küldök képet, nem szépségre vagyok kíváncsi, tekintve, hogy még magam sem döntöttem el, szép vagyok-e, szóval ezt előbb magammal tisztáznám le, ha nem gond:)
Egyébként sokan mondják, (főleg a családom, de a családnak az a dolga, hogy motiváljon, szóval nem igazán számít) hogy cuki az aki kicsi, meg jó ölelgetni, a magasabb pasik meg (pl. #6-os) szeretik, ha le kell hozzájuk hajolni, csak én azt tapasztalom, pl suliba, hogy a fiúk is folyton kérdezgetik, hogy "hogy vagy ott a földszinten" és a többi és a többi, de ha hozzá még mosolyog/vigyorog is, akkor nem tudom eldönteni hogy most ez tetszik neki, vagy gúnyolódik. Vagy van egy másik srác, aki állandóan hajolgat, meg amikor állok, leül, hogy "egy magasságba kerüljön velem". Általában nem mond hozzá semmit, csak mosolyog. Kezd kiborítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!