Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kigyúrtam magam, mégsincs barátnőm, ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
egy éve nyáron kezdtem el, rengeteg pénzt és energiát fektettem bele, olyannyira hogy ebben a tanévben 290 hiányzásom lett (épphogy nem buktam meg)
jelentősen sikerült fejlődnöm egy év alatt, mégsem lett több sikerem a csajoknál, sőt..életem szerelmét most láttam hogy egy nem túlzás 50 kilós gyerekkel jár :/ járok szórakozni így izmosan, de nem érzem hogy több figyelmet kapnék, hogy komolyabban vennének..nemértem
2016. júl. 3. 20:36
21/29 A kérdező kommentje:
ne írjatok privátba a sulival kapcsolatban hülyeségeket, amikor ez lényegtelen..nem erről szól a kérdés, az meg a másik, hogy én csak tudom hogy nem rúgtak ki és átmentem mindenből, ha van elegendő jegyed, nem foglalkoznak a hiányzással..
2016. júl. 3. 22:00
22/29 anonim válasza:
Lol! Hát nekem pont a vékony fiúk az eseteim, kevés izommal, szóval... xd 15/L
23/29 anonim válasza:
Majd kinövöd 22-es. 4-5 èv múlva meglátsz egy izmos pasit ès attól elèlvezel,hogy rádnèz.
24/29 anonim válasza:
# 20 Szerintem a sikereknek a titka ez. Legyen ez párkapcsolat terén vagy a munkában.
19-es voltam.
25/29 anonim válasza:
#23: Nem hiszem. Mindig is a vékony fiúkhoz vonzódtam. A "tökéletes" fiúkat meg úgyis messziről elkerülöm, mert én se vagyok tökéletes.
26/29 anonim válasza:
Az onbizalom es a fellepes szamit. Hiaba vagy kigyurva, ha kussban ulsz egesz vegig lehajtott fejjel, akkor senki nem fog odamenni hozzad.
27/29 anonim válasza:
Ha van pènzed vegyèl 1 kur -át,de rajtad kívül senki más nem dughatja.
28/29 anonim válasza:
Nezd en 16dik evem toltom es en is elegge izmos vagyoknem tudom te mennyire vagy az de azert az izmosodasnal is vannak hatarok...egyesek mar olyan izmosak hogy az gusztustalan. Raadasul nem mindenki az izmosakra bukik nekem is idobe(1 ev) telt hogy talaljak valakit aki nem csak a kulsom miatt van velem:D
29/29 A kérdező kommentje:
de én nem vagyok annyira kigyúrva, olyan alkatom volt mint annak a srácnak aki most a szerelmemmel jár, egyáltalán nem vagyok most az a kigyúrt állat
2016. júl. 4. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!