Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, vagy nem? Gumival védekeztünk, de vmi mégsincs rendben.
Figyelt kérdés
elkezdtem szedni a tabit, kis barnázás, stb. vártam, h majd megjön estére, bevettem az 1. szem tabit, de nem jött meg. ez volt múlt pénteken, aztán kicsit vérezgettem, ma meg rendesen véreztem, mint amikor megjön.. akkor most mi van? lehetek terhes?2010. aug. 15. 23:21
1/7 anonim válasza:
öhm nézzük csak... feldobok egy pénzt....
ééés nem nem lehetsz :)
2/7 anonim válasza:
Nem kell remegni. A csajoknak gyakran késik a havijuk. Mi is hónapokig rettegtünk a volt barátőmmel, hogy baj van. Nem kell, hogy percre pontosan jöjjön meg.
3/7 A kérdező kommentje:
de nálam nem volt kockázatos aktus.. és a tabit is elkezdtem..
2010. aug. 15. 23:27
4/7 anonim válasza:
Ha nem volt kockázatos aktus, akkor nem kell terhességtől tartanod, de a tabletta kicsit szétcseszte a ciklusod, menj vissza a dokihoz, nem normális ez a reakció.
5/7 anonim válasza:
Úgy bírom, mikor ilyen irtó okos pasik irkálnak az ehhez hasonló kérdésekhez. "Az én csajomnak is késett, de nem volt terhes, te sem vagy az"...OMG...
Kérdező: Vszínűleg a fogamzásgátló tabletta zavart be. Első pár hónapban még "normális" ha nem rendesen jön meg (pl a levél szedése közben pecsételő vrzés jelentkezik vagy ilyesmi), de ha később is fennáll, akkor orvoshoz kell fordulni.
Akkor is menj orvoshoz, ha nagyon sokáig vérzel!
Szerintem a terhességtől nem kell félned. De a tablettaszedés első hónapjában használjatok kiegészítő védekezést!
6/7 A kérdező kommentje:
persze, persze, megvan a gumi ebben a hónapban..
2010. aug. 16. 00:00
7/7 A kérdező kommentje:
mármint, h előtte mindig gumit hasznaltunk..
2010. aug. 16. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!