Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kigyúrtam magam, mégsincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kigyúrtam magam, mégsincs barátnőm, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

egy éve nyáron kezdtem el, rengeteg pénzt és energiát fektettem bele, olyannyira hogy ebben a tanévben 290 hiányzásom lett (épphogy nem buktam meg)

jelentősen sikerült fejlődnöm egy év alatt, mégsem lett több sikerem a csajoknál, sőt..életem szerelmét most láttam hogy egy nem túlzás 50 kilós gyerekkel jár :/ járok szórakozni így izmosan, de nem érzem hogy több figyelmet kapnék, hogy komolyabban vennének..nemértem

2016. júl. 3. 20:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
27%

Nem minden lány szereti az izompacsirtákat!

Nem minden a külső! Ha mellette nem tudsz viselkedni egy lánnyal, ha társaságban bunkó vagy (nem sértés, csak vélemény!) akkor nem lesz csajod!

Azok az izompacsirták akik Q7-el járnak korántsem biztos, hogy szerelemből van velük a csaj!

2016. júl. 3. 20:53
 12/29 anonim válasza:
60%
Próbálsz is ismerkedni,vagy csak annyi,hogy kigyúrtad magad, és várod, hogy valakinek hátha bejössz?
2016. júl. 3. 21:10
 13/29 A kérdező kommentje:
hát pl különböző baráti társaságokban ugye vannak csajok, és egyik se jegyezte meg a változásom pl
2016. júl. 3. 21:16
 14/29 anonim válasza:
43%
Jujj, most kíváncsi vagyok, hogy nézel ki.:D Amúgy meg nálam nem számít, hogy egy pasi mennyire izmos, persze azért jó pont.Lehet, ha máshol van a hiba vagy rosszul közeledsz a lányok felé.
2016. júl. 3. 21:22
 15/29 anonim válasza:
39%
Kerdezo, azt kene felfogni hogy csak azert mert vastag a karod meg senki nem fog a nyakadba borulni. Ha kapcsolatot akarsz azert meg kell dolgozni, nem ugy mukodik hogy felfujod a tested majd varod a sult galambot :)
2016. júl. 3. 21:32
 16/29 anonim ***** válasza:
60%

"a gimis lányoknak CSAKIS a külső számít"

Amíg ilyen hülye hozzáállásod van, addig nem is számíthatsz arra, hogy valakinek bejönnél.

Eddig sem a kinézeteddel volt a legnagyobb gond, hanem a belsöddel, a gondolkodásmódoddal.

2016. júl. 3. 21:36
 17/29 anonim ***** válasza:
67%
Minimum kellene mèg egy kocsi ès egy kicsit felvághatnál a pènzeddel is. Egyből lenne 2-3 barátnőd egyszerre.
2016. júl. 3. 21:39
 18/29 October15 ***** válasza:

Lássuk jól értem-e: Kigyúrtad magad és azóta vársz mint egy 13 kislány, hogy a nagy ő majd jól észrevesz?:D

Te most ugye csak szívatsz? Ha nem azért csináltad, hogy vmi idióta komplexusod ezzel megoldódjon és merj kezdeményezni akkor mégis miért?:D Ha már egyszer sikerült félreértened a feladatot és kigyúrtad magad akkor legalább használd ki az előnyeit, ne legyél ilyen szinten töketlen. Meg ne sértődj be azon, hogy attól, hogy kigyúrtad magad nem lett minden lány bugyija nedves.. :D

2016. júl. 3. 21:41
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem a kinézet a fontos, hanem a megfelelő kommunikáció.
2016. júl. 3. 21:44
 20/29 anonim ***** válasza:
6%
19-es válaszoló! Ezt,hogy nem a kinèzet a fontos a csúnya emberek találták ki.
2016. júl. 3. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!