Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Memoriazavar vagy simán hülye?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Memoriazavar vagy simán hülye?

Figyelt kérdés
Közel két hónapja elmondtam egy fiúnak, hogy tetszik, megkérdezte, hogy járunk-e és igent mondtam. A barátnőm szokott írni vele, és egyik nap megkérdezte attól a fiútól, hogy jár-e velem mire azt válaszolta, hogy nem tudom. Valaki légyszíves magyárazza meg!
2016. jún. 30. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
ez csak simán 12 éves felfogás :)
2016. jún. 30. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyenre ne is fecséreld az időd! Nem éri meg. És a kérdésedre válaszolva,szimplán hülye.
2016. jún. 30. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
#1: Könyörgöm ilyen butaságot ne írj.
2016. jún. 30. 17:44
 4/7 October15 ***** válasza:

3.: Igazad van... ez még lehet 16 éves felfogás is.. :D Ahogy a "tetszik" is... kérdező definiáltad te már valaha azt, hogy mi az, hogy "tetszik" nekem pl tetszenek a skót juhászok, meg pl a zen kertművészet és tetszik, esetleg még egy másik ember is tetszhet... mégsem járok random emberekkel, kertekkel meg kutyákkal. :)

Legalább annyira van képben a fiú a "járás" [SIC!] fogalmával mint te. :D

2016. jún. 30. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos simán lehet 18 éves felfogás is. :D
2016. jún. 30. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
xD
2016. jún. 30. 18:51
 7/7 anonim válasza:
Én erre annyit tudok mondani, hogy muszáj beszélned vele. Ha komolyabb kapcsolatot akarsz vele ápolni. Ha tényleg annyira hülye hogy ugráltasson akkor nem kell utána futni...senki sem fut olyan busz után ami tudja, hogy nem oda viszi ahova kéne.
2016. jún. 30. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!