Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ilyen adatokkal tényleg vészes lennék?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg híznom kéne?
176 magas vagyok és 56kg
Válaszokat köszi előre is :D
2016. jún. 30. 17:01
22/31 anonim válasza:
Netfit? xD :''D A netfitnek az erőkapacitáshoz annyi köze van,mint égnek a földhöz. Nem attól leszel erős,hogy milyen hajlékony vagy ,milyen távot tudsz ugrani ,ingánál hogy teljesítesz. Ez csak fittség . :')
Persze,attól még lehetsz erős, nem állíthatom ,hogy nem vagy az,mert nem ismerlek ,de ples ,ne a netfit-re hivatkozz! xDD
23/31 anonim válasza:
Ha ennek neki kezdel és, még nem igazán súlyzóztál, készül arra hogy eszméletlen izomlázad lesz. XD
Szóval kirándulás, egyéb testmozgató programot nem tervezz utána.
A legfontosabb kimaradt, igyál sok vizet is.
24/31 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a válaszokat :D.. Akkor 60ra megpróbálk felhízni és ha tetszik, akkor lehet még egy kicsit majd.
2016. jún. 30. 17:53
25/31 anonim válasza:
En vagyok a 47 kilos xd En lany vagyok bocsi eloszor azr hittem te is az vagy:D
egyebkent tenyleg hiznod kene.
26/31 A kérdező kommentje:
De amúgy nem látszik rajtam.. Csak tényleg fura volt, hogy ennyit mér a mérleg és 4 különbözőn is lemértük mikor ez volt :/..
2016. jún. 30. 18:07
27/31 anonim válasza:
Én 17 éves vgayok,188cm,és 74 kg ;)
28/31 anonim válasza:
Erőőős? Sok az izom? Én nem mondanám hogy az osztályból a legerősebb lennék, de 80kg vagy 5%-os testzsírszázalékkal, ami extrém alacsony :) szerintem ha 17 évesen nincs 65 kiló felett azzal komoly bajok vannak.
29/31 anonim válasza:
nekem pl. a vékonybbak jönnek be, főleg ha jól testalkatúk van. nem csak az alkat azért a fontos, hanem a stílus, arc, személyiség, stb. szívesen megismernélek
30/31 anonim válasza:
Inkább magadban tegyél rendet, kicsit gondolkodj, hogy érzed jól magad, akarsz hizni kicsit, vagy inkább izmosodni, erősödni? Nyilván csonti vagy(ne vedd sértésnek:) ), enni kell, nincs baj a te esetedben a szemét kajákkal sem, azt egyél ami jólesik, persze mértékkel! Edzés mellett sem kell erőltetni a "testépítő étrendet", hidd el, erőemelőként tudom, jön a tömeg hamar, az első pár hónapban a kondi sokat dob a megjelenéseden, vállasodni fogsz, valószínűleg testalkatodból adódóan kicsit szárazabb leszel, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Kaja, kaja, kaja! Kitartást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!