Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ilyen adatokkal tényleg vészes lennék?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg híznom kéne?
176 magas vagyok és 56kg
Válaszokat köszi előre is :D
2016. jún. 30. 17:01
11/31 anonim válasza:
Mondom, hogy nem vagy az. Maximum fitt vagy, de erős nem. Egy normál testsúlyú pasi úgy összecsomagolna téged, hogy csak na.
12/31 A kérdező kommentje:
Mért mi a normális tömeg ebben a korban? :D
2016. jún. 30. 17:28
14/31 anonim válasza:
Én 25 vagyok, 172 és 65 kiló.
Nem mondanám vastagnak magam.
15/31 A kérdező kommentje:
Akkor inkább meghalok.. Annyit soha az életbe nem hízok XD Ha nem megy, mert a szervezetem kilöki, akkor mégis hogyan?
2016. jún. 30. 17:31
16/31 anonim válasza:
Rendszeres étkezés.
Kis adagokba, napi 5-6 hami.
Csirke, rizs, normális szénhidrátok, rost pl brokkoli spenót. Banán
Nem anyuci párizsis zsemléje. Az szart sem ér.
Várj rá keresek.
17/31 anonim válasza:
én 18 éves vagyok 182 centi és 75-76 kiló. ÉS a durva, hogy még én is vékony testalkatúnak számítok ( nem vagyok sovány, csak vékony ). Elég gizda lehetsz. Ja, és csak szólok ami rajtad van nem izom, csak olyan sovány vagy, hogy már azért tűnik ki. Ha lenne rajtad izom, nem 56 kiló lennél.
18/31 anonim válasza:
19/31 A kérdező kommentje:
Te jó ég XD Ránéztem és rosszul lettem :D.. Napi 2szer szoktam enni :/.. reggelit mindig kihagyom, az komoly baj?
2016. jún. 30. 17:41
20/31 anonim válasza:
Ha nem eszel, nincs izom.
Az izom nem a csak súlyzótól, vagy sportól lesz, hanem ha ha mozgás után rendesen eszel, és pihensz.
Itt egy sima otthoni edzés terv, persze ehhez enni is kell.
Ha edzel és leállsz a kajával az izomból veszítesz először, aztán jön a zsír réteg, ami nálad nincs sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!