Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most tetszeni neki? 11\L
Van egy osztálytársam aki tetszik nekem és lehet, hogy én is neki.
1."jel":
Egyik este facebookon beszélgettünk és megkérdezte, hogy járunk-e. Én belementem, de másnap reggel ezt írta: bocs, de én igazából nem szeretlek,csak egyik barátom átjött és gondoltuk megszivatunk valakit. Én még erre kínomban azt írtam:gondoltad tényleg belementem volna?
2."jel":
Van egy osztálytársam akinek tetszem és amikor az iskola udvarán a fiú aki tetszik nekem odament hozzá, mondott neki valamit és erre a másik fíú mérgesen nekilökte egy fának.
NEMTUDOM ezek igazi jelek-e, ezért kérnék véleményeket.
Ne nézzetek hülyének!
istenem, miért kell ennyire bunkónak lenni?? -.-
szegény lány csak feltett egy kérdést, mert tanácstalan
igen, még csak 11 éves, és akkor??
ne mondja nekem azt senki, hogy annyi idősen nem volt olyan fiú/lány aki nagyon tetszett neki és akivel akkor el tudta volna képzelni, hogy járjanak
igen, nyilván ez a szó kicsit mást jelent 11 évesen és mást mondjuk 16-18 évesen
amikor én 12 éves voltam, teljesen bele voltam habarodva egyik oszt.társamba, akkor el tudtam volna képzelni, hogy járjuk, és igen , ott "kimerült" volna ez a fogalom, hogy kézfogás, puszi, ölelés, esetleg az ölébe ülés, de akkor ebbe ennyire nem gondoltam bele és abba se, hogy mi még "kicsik" vagyunk ahhoz, hogy járjunk.
és nem csak 11, de már az oviban van sok gyereknek "szerelme" :D
ha "járnak", akkor ott nyilván kimerül abban a dolog, hogy megfogják egymás kezét és arcon puszilják egymást
és ezzel sincs semmi baj, nagyon aranyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!