Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog már végre tetszeni nekem egy lány?
Figyelt kérdés
Még soha nem tetszett egy lány se, fiú se, mielőtt valaki írná, hogy meleg vagyok. Ez mitől lehet?
16F
2016. jún. 17. 15:49
1/24 anonim válasza:
gondolom nagyon egyéni ízlésed van ezek szerint tehát szerintem olyat keress aki olyan mint te :)
2/24 anonim válasza:
Tuti valami fura helyen nevelkedtél. :D Ahol szőrösek a lányok és bajszuk is van! És a szemöldökük is összeér! :O :D Mint itt a gyakorikerdeseken.
3/24 A kérdező kommentje:
Budapesten élek, de nem tetszett még lány :(
2016. jún. 17. 16:32
4/24 anonim válasza:
Úgyhogy szerintem te normális ember vagy és nincs veled semmi baj. Csak egyszerűen csöveskukoricák vesznek körül.:D Remélem segítettem!
5/24 anonim válasza:
Budapesten? Tehát vidéken.. értem. Érthető miért nem tetszik senki. :D
6/24 A kérdező kommentje:
Állítólag csinos lányok vannak az osztályba mert mindenki oda van értük, de én meg nem.. Utcán se láttam még lányt, aki bejött volna, az gondot okozhat, hogy a hajam a szembe van és ezért nem is látom a lányokat??
2016. jún. 17. 16:35
7/24 anonim válasza:
Dehogy okozhat! :D DE AZZAL A HAJJAL SZERINTEM TÉGED NEM NÉZNEK SEMMIBE, NEM NEKED NEM TETSZENEK! :D
8/24 A kérdező kommentje:
Én már tetszettem lánynak, csak nem láttam, hogy kinek :(
2016. jún. 17. 16:40
9/24 anonim válasza:
Mert a hajad a szemedbe lógott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!