Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fog már végre tetszeni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog már végre tetszeni nekem egy lány?

Figyelt kérdés

Még soha nem tetszett egy lány se, fiú se, mielőtt valaki írná, hogy meleg vagyok. Ez mitől lehet?

16F

2016. jún. 17. 15:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
14%
háát figyelj nem vagy te férfi szóval jól tökön kéne hogy rugjalak sokszor jó sokszor ugysincs neked arra ott a lábad között szükséged ráá.... 16/l ;)
2016. jún. 18. 16:02
 22/24 anonim ***** válasza:
14%
Kedves utolsó! Kérlek mindenképp szólj nekem is amikor mész rugdosni, mert mennék veled! :D Néha amikor felb@sszák az agyam és ütnék valamit, pontosan ilyen srácra lenne szükségem mint te vagy kérdező! :D
2016. jún. 20. 11:16
 23/24 anonim ***** válasza:
29%
nekem már többször mondták hogy hasonlítok cobie smuldersra kivéve a szemem mert az barna...
2016. jún. 22. 14:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Amikor legbelső éned heteroszexuális lesz.
2016. jún. 22. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!