Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb fiúk, mennyire hátrány ha egy lány csak 155 cm? 150-160 cm magas lányok, titeket mennyire frusztrál ez a magasság?
magas fiún jelen esetben 175-180 cm feletti fiúkat értem
sajnos, vagy nem nem vagyok túl magas :D
ami ha egyedül vagyok/közvetlen közelemben nincs 180+ cm magas srác nem zavar, de ha mellém áll egy ekkora fiú/elsétálok közöttük, akkor kicsit frusztrál
Fiúk nálatok mennyire hátrány ez?
Lányok, akik kb ekkorák, titeket ez frusztrál, ha igen, mennyire és milyen helyzetben?
tudom, tudom, a szerelemben nem a magasság számit, ezt a kérdést is csak azért tettem fel, mert kiváncsi vagyok :)
16/L
kort és nemet is légyszi :)
Az alacsony lányokat nagyon sokan szeretik és köztük én is!! :)
17F
181cm vagyok barátnőm kb úgy 155 vagy kicsit magasabb. Egyébként nem mondanám magamat magasnak, inkább átlagosnak :)
Egyébként egy picit se zavar, sőt tetszik a különbség.
Mozgólépcsőn egy fokkal feljebb kicsit magasított talpú cipőben, akkor is nyújtózkodnia kell ha meg akar csókolni :D
Szívom is játékosan a vérét :)
27F
11-es
De hát nagyon tetszett.Persze tudom hogy vicc.De jól esett.:D
De egyébként nem tudom miért írtad.XD
Nekem volt 197 cm magas pasim is. Annyiban volt rossz, hogy ekkora magasságkülönbségnél már tényleg kihívás, ha az arcát szeretném nézni és nem a köldökét. ő kb ülve akkora mint én állva... meg a sok felfelé nézéstől megfájdult a nyakam, de neki se volt könnyebb dolga :D
csak ilyen technikai részletekben tud zavaró lenni, de egyébként nem.
Annyiban szokott zavarni engem, hogy hiába vagyok régóta nagykorú mindig elkérik a személyim(hozzátenném tényleg 16-nak nézek ki, pedig nemsokára 24 leszek). Meg mindig beszólogatnak, hogy fel sem engednek a hullámvasútra stb, meg munkahelyemen mondták, hogy jaj milyen kis csinos, csak kár, hogy akkora mint egy óvodás. Kedvesen mondják ezeket meg minden, de akkor is ez már a b+ kategória.
182-185 vagyok.
Jóval alacsonyabb lányokkal is ismerkedtem már,nem tudna zavarni.
#16 ezek szerint alacsony vagy?!
Es nem az alapján fogok pasit választani, hogy milyen magas es 180 cm felett elküldöm őket, mert túl magasak 😃
A környezetemben alapból nincs nagyon 175 cm alatti fiu😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!