Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az öngyilkos hajlam és a súlyos depresszió az kizáró ok, igaz?
Figyelt kérdés
Lányoktól kérdeztem!!!2016. jún. 26. 21:13
11/23 anonim válasza:
Nos ha az illetőt csak a halál foglalkoztatja és csak bolyong a világban,annak nem is kell barátnő véleményem szerint.
12/23 anonim válasza:
Én is depressziós vagyok emellett nagyon sokszor van pánikrohamom és olyan érzésem,hogy kész vége,ennyi. Nálam nem lenne kizáró ok,hiszen én is ilyen vagyok,bár nem ilyen szinten mint,ahogy te írtad,hogy csakis erről beszélsz. Szerintem a belső tulajdonságok sokkal-sokkal fontosabbak,hiszen nem csak a depresszióból és a rossz gondolatokból állunk. Úgyhogy szerintem nem lenne ebből gond,de ehhez ahogy mondtam Téged kellene rendesen megismerni. 18L
13/23 anonim válasza:
Néha egy ilyen srácnak szüksége van egy lányra,aki kirángatja,és megtanítja szeretni az életet.
Vagy túl sok romantikus filmet nézek >.<
14/23 anonim válasza:
én szerintem a természetes szelekció a mai napig megállja a helyét...aki életképtelen az kihullik...és bár fiu vagyok de sosem akarnek magam melle eletkeptelen lányt mer azt előbb utobb igy vagy ugy elveszitem es az garantalt...vagy nyird ki magad vagy ne de ne depizz...hatarozd el magad...de gondolj bele mennyire önző dolog az öngyilkossag...a legnygaobb g**seg...
15/23 anonim válasza:
Azzal terrorizálni a párod, hogy öngyilkos leszel az a kapcsolaton belüli erőszak egyik alap példája. Ha te eleve úgy indítasz, hogy öngyilkos vagy és csak a másikon múlik majd a boldogságod, az nagyon legalja manipulatív erőszak.
16/23 anonim válasza:
Igen,eltalaltad. Fordulj szakemberhez,hidd el,soha nem keso.
Egy ismerosom(lany) szinten depresszios,illetve anorexias volt. Amig nem kert segitseget,o sem talalt part. Viszont azota tobb,mint egy eve boldog a baratjaval,es az elete tobbi resze is rendbe jott.
17/23 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam.. Nem akarom senkire se rányomni a terhem..
2016. jún. 27. 14:44
18/23 anonim válasza:
Nálam nem. Csak mert nekem is van ilyen.
17/l
19/23 A kérdező kommentje:
Most már biztosan megteszem! Ma követtem el életem legnagyobb kibebas**ott hibáját!! Ennyi volt.. Ekkora idióta gyökér alak is csak én lehetek.. Minek élnem egy ilyen után?? GYÖKÉR VAGYOK!
2016. jún. 27. 20:00
20/23 A kérdező kommentje:
Komolyan mondtam.. Én ezen a napon megtörtem és már nincs kiút.. Akkora hibát követtem el!! Erre nincs megoldás, ez életem legnagyobb hibája 17 vagyok és igen tudom fiatal, de ez életem legnagyobb hibája!
2016. jún. 27. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!