Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 3 év és majdnem 2 hónap sok ha én 14 és fél leszek jövő hónap elején a fiú meg ősszel lesz 18? L
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 16:01
11/21 anonim válasza:
8.as vagyok.Kérdező te nem érted amit mondok. jelenleg 14 vagy,16 évesen akarsz vele összejönni az addig még 2 év és 17 évesen akarsz vele lefeküdni az 3 év. Ezalatt a 3 év alatt szerinted nem fog más lányt találni?:D
12/21 anonim válasza:
vannak akik osszejonnenek igy is a sraccal
es vannak olyan 15evesen akik egyutt vannak 19evesekkel
errol mindenkinek mas a velemenye
ezt te dontsd el
ne a gyakorikerdes hasznaloi
13/21 anonim válasza:
Köztem, és a srác között, aki tetszik 5 év. Mennyire örülnék a háromnak:(
13/L
14/21 A kérdező kommentje:
# 11-es nem igaz az csak 2 és fél év + 6 nap amíg 17 leszek. :D xd De amúgy igazad van mert mire lefeküdnék vele lenne 3 év is. De amúgy ha talál más lányt csak szakítanak egyszer. :D És akkor majd ha már tovább lépett jövök én. xdd :D Jó lenne. :D Most még nem igazán lenne jó összejönni vele mert nem akarok lefeküdni vele de azért megcsókolnám. :D Így random odamegyek hozzá és szájon csókolom. xdd Csak vicc, persze. :D De ha egyszer felelsz vagy merszeznék és meg kéne csókolnom én megcsókolnám bár még soha nem csókolóztam.
2016. jún. 28. 13:16
15/21 anonim válasza:
Kedves,túl sokat képzelő kérdező.Te mesevilágban élsz. 2 és fél év+x nap múlva pontosan le fogsz vele feküdni? Szerinted addig nem talál más lányt?És ha talál is,csak nem hiszed,hogy pont miattad akar majd szakítani vele? Ha meg más miatt szakítana vele,akkor se feltétlenül te kellenél neki. Lehet nem is tetszel neki.Szerintem ilyen felfogásoddal gyerekesnek tart és az is vagy.
16/21 A kérdező kommentje:
Kedves # 15-ös de biztos talál mást. Nem feküdnék le vele pontosan akkor de mondjuk 3 év múlva már igen. Én sem hinném, hogy miattam szakítana mással. Ősszel találkoztunk utoljára de akkor tetszettem neki de egyébként most egy suliba fogunk járni.
2016. jún. 28. 15:28
17/21 anonim válasza:
Azt mondja "ha felelsz vagy merszeznék" XDDDDDD
18/21 anonim válasza:
Gyerek még. Mire számítottál? A felesz vagy a mersz az életük csúcspontja. :D
19/21 A kérdező kommentje:
# 17 Jóvanna. :D
2016. júl. 3. 16:19
20/21 anonim válasza:
Ameddig valamennyi "és fél"-ben számolod az életkorodat, a korkülönbséget pedig valahány év "és majdnem X hónap"-ban, addig sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!