Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A *"pawa" haj hátrány egy kapcsolat kialakításában?
Figyelt kérdés
*pawa: Divatot kedvelő fiatal vagy öreg(aki fiatalnak gondolja magát) hímnemű egyed..
Ez csak egy példa :D Tegyük fel, hogy oldalt hártul 4cm-es a haja és felül meg 20 :O Ez már annak számítana nálatok?
Köszike a válaszokat..
2016. jún. 26. 12:43
1/21 anonim válasza:
Hülyén nézne ki, ha csak a haj páwa, akkor oké:D
2/21 A kérdező kommentje:
OH OH !! Természetesen nem tupírozza fel, hanem inkább laposan hagyja..
2016. jún. 26. 12:46
3/21 A kérdező kommentje:
NEM ÁLLÍTJA FEL A HAJÁT!! Ilyen félgöndör szerűség, csak a meleg miatt oldalt leakarja vágatni ez az egyed, mert majd meghal -_-
2016. jún. 26. 12:47
4/21 anonim válasza:
Igen, annak számít. Legyen oldalt hátul 4-cm-es és fejtetőn 6-cm-es, vagy mindenhol egyforma hosszú. Ki nem állhatom a páwahajat! ><" 15/L
5/21 anonim válasza:
Oké, hogy meleged van, de ne legyen ekkora különbség a kettő rész között. A 20 centiből vágass le mindenhonnan kb. 15 centit, aztán kész. Amúgy meg én mit szóljak, derékig érő, kiengedett hajjal?
6/21 A kérdező kommentje:
De én imádom a viszonylag hosszú hajam :O.. Csak Megőrjít ez a borzasztó meleg :O.. Amint jön az ősz vissza növeszteném -_- Jó mindegy, akkor meghalok a nyáron -_- De az én hajam nagyon dús és kezelhetetlen és meghalok :3
2016. jún. 26. 12:52
7/21 anonim válasza:
Köst össze otthon xD De most csak a neleg miatt ne vágasd le, biztos nagyon jól nézhet ki :3 Megkérdezhetem, hogy milyen színű?
8/21 A kérdező kommentje:
Barna :3.. És minden lány folyton izéli, hogy ohh a hajad *-* én meg he??
2016. jún. 26. 12:58
9/21 anonim válasza:
Annyi férfiasság szorult beléd hogy az már megközelíti a 8 éves kis lányokat:) Elég volt elolvasni amit irtál xD Amúgy ezé a páva hülyeség csak az olyan lányoknál nyerő jóformán akik ilyen "Esztikehh Vokh Jelizz Tshő típusúak vágasd le és szerezz magadnak egy normálisabb lányt mert evel a páva szarsággal nem sokra viszed...Jelizz Tshő Hesteg
10/21 A kérdező kommentje:
"Esztikehh Vokh Jelizz Tshő" nem értem XD.. Egy hajviselet nem tesz divatbu*ivá, mert nem járok olyan cuccokban :D Azt veszem fel, ami a kezem ügyébe kerül és részemről ennyi az öltözködés :D
2016. jún. 26. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!