Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy hátrány lányok ha szeretek egzotikus állatokat tartani?
Figyelt kérdés
tudom vannak olyan lányok de az nagyon ritka, és hogy lenne e esélyem megszerettetni veletek :)
18f
2016. jún. 24. 13:17
2/16 anonim válasza:
Előny,mintsem hátrány *w* . Pók ,rovar, hüllő? Mid van?
4/16 A kérdező kommentje:
hát nem pont kobra :D de hüllőkre gondolok
2016. jún. 24. 13:31
5/16 anonim válasza:
Szóval te egzotikus állatoknak hívod őket:) én csajnak.
8/16 anonim válasza:
Attól függ. A rovarokat nagyon utálom, a hüllőkért, kígyókért és társaiért oda és vissza vagyok. :)
9/16 anonim válasza:
Attól függ..tarantulának nem örülnék meg egyéb rovaroknak, bogaraknak, de a hüllőket, kígyókat én is szeretem:) Ha fogdosni nem is feltétlenül (fajfüggő) akkor nézni. 19l
10/16 October15 válasza:
Kérdező: Hiba a mátrixban.. én ismertem egy csomó lányt aki ilyesmit tart. :D Konkrétan a vadászgörény meg ha jól emlékszek a gekko volt sok.
Ehhez képest én meg tartok egy amstaffot.. :D Abból is egy olyat aminek a lelkülete inkább hajaz a skót juhászra és a labradorra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!