Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanátok lányok?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy nem csak ezek léteznek..
1; Nem túl férfias (aranyos) arc, és gyerekes viselkedés
2; Nem túl férfias (aranyos) arc, és férfias viselkedés
3; Férfias arc és gyerekes viselkedés
4; Férfias arc és férfias viselkedés
Kort írjatok!
2016. jún. 21. 18:46
21/32 anonim válasza:
szemtől szemben is igy csajozol?
22/32 A kérdező kommentje:
Hogy oda tolok egy listát, ahol ez a 4 lehetőség van, és rábök egyre majd mondom, hogy talált vagy nem talált?? :3
2016. jún. 21. 19:50
24/32 A kérdező kommentje:
Most öltem meg a sárkányt és fejlődtem 1 szintet, szóval már 100-as vagyok :3, habár az biztos, hogy én nem vagyok 100-as :D
2016. jún. 21. 20:04
26/32 anonim válasza:
Ha élőben is így csajozol, hozzád megyek feleségül. Nagyon humorosnak tünsz.
A lány, aki jobban szeret oroszlánon lovagolni, mint elefánton.
27/32 A kérdező kommentje:
Hát élőben csak a hülyeség dől belőlem :3.. Ott szoktak szólni egy idő után, hogy álljak le, mert pörgök :3.. Hát akkor lépjünk túl rajta :3, Jelenleg 26-os válaszoló, hozzám jössz? :)
2016. jún. 21. 20:26
28/32 anonim válasza:
Az oroszlánt kérem először. :D
29/32 A kérdező kommentje:
2016. jún. 21. 20:36
30/32 anonim válasza:
Oké. Akkor vasárnap várlak a templomban. Öltözz lazán, nem kell nagy felhajtás. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!