Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanátok lányok?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy nem csak ezek léteznek..
1; Nem túl férfias (aranyos) arc, és gyerekes viselkedés
2; Nem túl férfias (aranyos) arc, és férfias viselkedés
3; Férfias arc és gyerekes viselkedés
4; Férfias arc és férfias viselkedés
Kort írjatok!
2016. jún. 21. 18:46
2/32 anonim válasza:
Uhh, ezek közül nehéz választani meg sajna nem tudom, hogy a férfias meg a gyerekes viselkedés között mekkora a különbség.:D De akkor 2., jó ha azért van esze de nem kell, hogy teljesen komoly legyen. :) 16/L
3/32 A kérdező kommentje:
Ki hagytam az ötödiket :P.. Akkor az 5. meg én leszek :P.. Nah ki választ engem? :P
2016. jún. 21. 18:51
4/32 A kérdező kommentje:
jajj igen, és senki se süsse el azt a poént, hogy pikachu téged választalak!
2016. jún. 21. 18:52
5/32 anonim válasza:
Akkor nem az ötödik, hanem a második:$
6/32 A kérdező kommentje:
Pedig már örültem :)
2016. jún. 21. 18:56
7/32 A kérdező kommentje:
Amúgy én a 2-es féleség vagyok csak több humorral :P
2016. jún. 21. 19:01
9/32 A kérdező kommentje:
Nem csajozok tesó! Vannak nők az életemben :)
2016. jún. 21. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!