Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is belém szeretett?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is belém szeretett?

Figyelt kérdés

Egy nagyon csinos lányról van szó, aki nagyon sok mindent elmondott nekem. Tényleg megbízik bennem, megbeszéltem vele egy találkozót és elmaradt, mert eleredt az jégeső. Mondta, hogy most nagyon szomorú, rakerdeztem, miért, azt válaszolta rá,hogy nem talalkozhatott velem. Megbeszéltük a Szerdai találkozást és, amikor leszallt a vonatról már ugrott a nyakamba, hogy legalább oleljem meg. Nagyon jol éreztük magunkat.

Viszont nekem nagyon ködös az egész, hogy akkor most mivan. Tudom, ahány lány annyi szokás, de Ti mégis mire voksolnatok?

2016. jún. 18. 02:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet az is, de lehet csak barátként szeret. Kérdezz rá nála, mi nem látunk a fejébe.
2016. jún. 18. 05:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. jún. 18. 10:57
 3/5 szimi14 válasza:
lehet szerelmes beléd
2016. jún. 18. 11:22
 4/5 Yog-Sothoth válasza:
95%
És ez miért az ezotériában van? :D
2016. jún. 18. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen ha sok mindent elmondott neked meg ha így örül neked.
2016. jún. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!