Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolom, hogy minden fiúnál ez van igaz?
Ha beszélek egy lánnyal, akkor mindig ő hív el, sokszor "randira" is.. Ez nagyon gáz? Hogy nem merek lépni és mikor a lány elhív még, akkor se merek elmenni? Már kismilliószor lehetett volna valakim, de soha nem léptem. Tényleg rengeteg alkalmam volt, ha leírnám, csak még jobban nevetnétek rajtam, mindegy az érdekel, hogy más fiú is van-e így ezzel.
17F
Nem, én afféle érzelmi tampon vagyok, akire ráírnak facebookon, amikor szakít velük az aktuális bunkójuk.
(Se ronda nem vagyok, se dagadt, se semmi ami erre okot adna, szimplán jól átlátom az emberi kapcsolatokat. Meg persze szerény vagyok).
22-es vagyok
Volt már több barátnőm is, most is van (több lány is) aki többet akar, csak most a nyárra több tervem is van, és nem akarom romba dönteni egy egynyári kapcsolattal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!