Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondolom, hogy minden fiúnál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolom, hogy minden fiúnál ez van igaz?

Figyelt kérdés

Ha beszélek egy lánnyal, akkor mindig ő hív el, sokszor "randira" is.. Ez nagyon gáz? Hogy nem merek lépni és mikor a lány elhív még, akkor se merek elmenni? Már kismilliószor lehetett volna valakim, de soha nem léptem. Tényleg rengeteg alkalmam volt, ha leírnám, csak még jobban nevetnétek rajtam, mindegy az érdekel, hogy más fiú is van-e így ezzel.

17F

2016. jún. 17. 14:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
De ez nem úgy működik :D ha összejössz vele és azt érzed, hogy kihasznál vagy nem annyira vagy vele boldog akkor simán elmondod neki, hogy figyelj nem vagyok veled boldog mert... És kész :D a csalódástól meg ne félj, nem fogsz belehalni persze nagyon rossz lesz eleinte de idővel elfelejted és tanulsz belőle. Ne gondold túl, és ne agyalj ennyit, mert a végén senkid nem lesz, félni fogsz a csalódástól és az hidd el rosszabb ha amiatt fogsz évek múlva bánkódni, hogy lehetett volna valakim de féltem és elcsesztem. Szedd elő a golyóidat és légy férfi. Sok sikert!
2016. jún. 17. 18:25
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem, én afféle érzelmi tampon vagyok, akire ráírnak facebookon, amikor szakít velük az aktuális bunkójuk.

(Se ronda nem vagyok, se dagadt, se semmi ami erre okot adna, szimplán jól átlátom az emberi kapcsolatokat. Meg persze szerény vagyok).

2016. jún. 17. 19:59
 23/24 A kérdező kommentje:
#22-es XD.. Jah a szerényésged látszik :P. Én is segítek a csajoknak, de tőlem mégis mindig többet akarnak, szóval lehet nem a megfelelő módon adod elő magad :)
2016. jún. 17. 20:03
 24/24 anonim ***** válasza:

22-es vagyok

Volt már több barátnőm is, most is van (több lány is) aki többet akar, csak most a nyárra több tervem is van, és nem akarom romba dönteni egy egynyári kapcsolattal :)

2016. jún. 17. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!