Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondolom, hogy minden fiúnál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolom, hogy minden fiúnál ez van igaz?

Figyelt kérdés

Ha beszélek egy lánnyal, akkor mindig ő hív el, sokszor "randira" is.. Ez nagyon gáz? Hogy nem merek lépni és mikor a lány elhív még, akkor se merek elmenni? Már kismilliószor lehetett volna valakim, de soha nem léptem. Tényleg rengeteg alkalmam volt, ha leírnám, csak még jobban nevetnétek rajtam, mindegy az érdekel, hogy más fiú is van-e így ezzel.

17F

2016. jún. 17. 14:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Nem, velem akkor beszélnek, ha valami kínjuk van, aztán amint van megoldás, már mennek is jól érezni magukat... mással.

21F

2016. jún. 17. 15:00
 2/24 anonim ***** válasza:
Nem nincs így vele! Más vért ízzad, hogy alhívja a lányt. Sokan szeretnének a helyedben lenni. De nem én! :D
2016. jún. 17. 15:01
 3/24 anonim ***** válasza:

Ne legyél én

Én azért a felénkebn típus vagyok, nehezen beszélek lanyokkal, de így is most tetszik egy lány nagyon, és az előttem lévő szavaival élve, vért izzadok hogy elhivjam valahova :D

2016. jún. 17. 15:07
 4/24 anonim ***** válasza:

#3 nem én, hanem ilyen *:D

Ha meg már elhiv akkor fogadd el és menj is el, mert akkor biztos erdekled, és ha nem mész sose akkor lefog rólad mondani előbb vagy utóbb

2016. jún. 17. 15:08
 5/24 A kérdező kommentje:
Látom nem értitek :O.. Nem csak egy lány szokott elhívni, hanem mindig beszédbe elegyedek egy lánnyal és aztán mindig addig várok míg a lány lép, de még azután se merek tovább lépni, csak beszélgetni merek.
2016. jún. 17. 15:10
 6/24 anonim ***** válasza:
Mit értesz továbblépés alatt, és mi akadályoz meg benne?
2016. jún. 17. 15:17
 7/24 A kérdező kommentje:
Én csak beszélgetni tudok a lányokkal, de ők mindig többet akarnak és én meg tudom, hogy akarjak többet és hogyan lépjek, szó szerint volt már olyan, aki könyörgött, és ezért rosszul érzem magam.
2016. jún. 17. 15:20
 8/24 anonim ***** válasza:

Taníts, mester :D

Most komolyan, ha nem tetszik, megmondod neki egyértelműen, ha meg igen, akkor mondd azt, és ráérsz stresszelni azon, hogy mi lesz.

2016. jún. 17. 15:22
 9/24 A kérdező kommentje:
De ez-az, hogy tetszenek a lányok, és nagyon kedves vagyok velük és mikor lépnek és én nem lépek, akkor csak még jobban megkedvelnek, mert nincs olyan célom velük, mint a többi srácnak.
2016. jún. 17. 15:24
 10/24 anonim ***** válasza:
3.! Szeretlek mert éltél a szavaimmal! :D
2016. jún. 17. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!