Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolom, hogy minden fiúnál ez van igaz?
Ha beszélek egy lánnyal, akkor mindig ő hív el, sokszor "randira" is.. Ez nagyon gáz? Hogy nem merek lépni és mikor a lány elhív még, akkor se merek elmenni? Már kismilliószor lehetett volna valakim, de soha nem léptem. Tényleg rengeteg alkalmam volt, ha leírnám, csak még jobban nevetnétek rajtam, mindegy az érdekel, hogy más fiú is van-e így ezzel.
17F
Nem, velem akkor beszélnek, ha valami kínjuk van, aztán amint van megoldás, már mennek is jól érezni magukat... mással.
21F
Ne legyél én
Én azért a felénkebn típus vagyok, nehezen beszélek lanyokkal, de így is most tetszik egy lány nagyon, és az előttem lévő szavaival élve, vért izzadok hogy elhivjam valahova :D
#3 nem én, hanem ilyen *:D
Ha meg már elhiv akkor fogadd el és menj is el, mert akkor biztos erdekled, és ha nem mész sose akkor lefog rólad mondani előbb vagy utóbb
Taníts, mester :D
Most komolyan, ha nem tetszik, megmondod neki egyértelműen, ha meg igen, akkor mondd azt, és ráérsz stresszelni azon, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!