Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/l és 16/f lehet együtt?
Sziasztok (13/l) tesom haverj (tesom 18/f) kedves velem, mindig kedves velem, ha nállunk van beszélget velem, kérdezi néha mi van a fiúkkal. Cuki beceneket ad stb...
Kezd nekem is megtetszni. Szüleim is észre vették hogy kedves velem, és mindig mondják hogy jó lesz neked ez a fiú stb.
Szerintetek lehet belőle valami? Vagy nagyon gáz?
1-es te mindenütt ott vagy? :3
Amúgy ez csak tőled függ :D ha készen állsz erre a kapcsolatra akkor rajta :D
Hát biztos lehet . De én pl 16 vagyom és nem tudbák tudnák elképzelbi egy 13 èves barátnőt. én max 1 ével fiatalabb lányt tudok elképzelni....
De biztos van olyan fiú akinek simán belefèr :)
Srác részéről szánalom,a lány meg nagyon el akarja hitetni magával hogy nagylány.
És Ne áltassuk magunkat a disney mesék kristálytiszta szerelmi képzeteivel...egy 16 éves srác akármilyen értelmes,jól nevelt,és tudatos lehet,akkor is csak egy 16 éves srác.
Kitalálod mit szeretne?
És gondoljunk csak bele: tételezzük fel hogy te mondjuk még várnál mondjuk 16 éves korodig a szexel.
Szerinted egy 16 éves fog várni még 3 évet egy lny miatt?
Senki se pótolhatatlan,és ahogy a piacon úgy itt is érvényes az örök szabály: "amit nem kapnak meg tőled,azt megkapják mástól".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!