Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
Istennek képzeli magát (Istenkomplexus) és a barátai csak a saját fejében léteznek :O.
17F
2016. jún. 15. 13:45
11/34 anonim válasza:
Ennyi alapján elkerülnélek kilométeres körzetben, de a kérdéseid alapján hihetetlen aranyos lehetsz, csak néha már ijesztő ez a mentális zavar (?).:D
14L
12/34 anonim válasza:
Habár, az elég gagyi, hogy a saját kérdéseidhez írsz választ más felhasználóval...😕
13/34 A kérdező kommentje:
A francba ismét lebuktam :3..
Nah majd legközelebb :3, hát nem tudom tégy egy próbát és nézd meg, hogy cuki vagyok-e? :P
2016. jún. 15. 14:05
14/34 anonim válasza:
De gáz vagy :c Én sátán vagyok, az faxább. 16/L
15/34 anonim válasza:
A lányokkal hogy viselkedsz? Vagyis ezek szerint te felsőbbrendűnek gondolod magad, és gondolom ez azt jelenti hogy a lányoknál is, és meg gyűlölöm ha valaki azt hiszi hogy jobb nálam xd szóval mesélj még magadról ;) 16/l
17/34 A kérdező kommentje:
#14-es CICAAAAAAA tudtam, hogy még látlak ;)
Mit meséljek? :O.. Olyan lányt tartanék egyenrangúnak, aki kiérdemli azt :3.. Megmutatja, hogy megérdemli :3, ne legyen egy unalmas alak és akkor már ott tart mint én :3
2016. jún. 15. 14:14
18/34 anonim válasza:
Ez nem "istenkomplexus" hanem mérhetetlen egoizmus :DD és a képzeletbeli barátokról beszélve, akkor valószínűleg még túl gyerek vagy ennyi az egész a kis kölykök is ezt csinálják, te még nem nőttél ki belőle.
19/34 A kérdező kommentje:
Hát ez fájt a nem létező szívemnek :(.. És ha tudok varázsolni??? most eltűnök egy időre, és majd később megjelen oké? :P
2016. jún. 15. 14:16
20/34 anonim válasza:
Bármit mesélhetsz magadról, hogy még milyen vagy. ;) kíváncsi vagyok miért érzed többnek magad stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!