Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ismerkedésnél mekkora hátrány, ha valaki emos?
Figyelt kérdés
Emos haj, ruházat és vagdossa is magát.
16F
2016. jún. 14. 18:55
31/34 anonim válasza:
Nekem bejon az emo stilus folleg ugy hogy felig az vagyok,a vagdosassal nincs bajom ugyanis...hatt atelem.Es kedves #21-es ne itelkezz mar...mikor sztem fogalmad sincs az egeszrol... koszi😊 Am 13/L
32/34 anonim válasza:
Meg az elozo vagyok,es nekem olyan fiu/fiuk jonnek be akik hozzam hasonloak...erzekenyebb tipus vagyok...es hasonlok :3
33/34 anonim válasza:
Én azt nem bírom mikor valakinek folyton rossz nap hangukata van. Lófaszt nem beszél, eg azt is csak szomorúan, mintha nem is érdekelném, sőt.
Szóval olyan, uborkás. :D
Nekem nem lenne túl pozitív, ha valakinek bejövök, akkor legyen már boldog, mikor velem beszél.
Vagy ez nem így müködik? :DD
15/L
34/34 anonim válasza:
Szia! Megvagy még? Ha esetleg szeretnel beszelgetni, irj! 21,23,24 Ne haragudjatok, de ha valamit nem tudtok aterezni akkor lepjetek tovabb, es tenyleg nem rossz indulatbol, de ezekben a kommentetekben nem all jol az okoskodas. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!