Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ismerkedésnél mekkora hátrány, ha valaki emos?
Emos haj, ruházat és vagdossa is magát.
16F
Nem zavar, ha valaki nem emo, de az zavarna, ha nem értene meg.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
-nem "emos", hanem emo.
-azért 16 évesen lehetne annyi eszed, hogy inkább elmész pszichológushoz (nekem 12 évesen erre nem volt lehetőségem...)
-egyébként ha tényleg az "emo" stílus alatt nem annyit értesz, hogy majd' vállig ér a hajad és azt a fél arcodba sepred, akkor külsőre még lehet, hogy be is jönnél😏
Habár a válaszokra írt válaszaid (ezt jól megmondtam:D) értelmesnek tűnsz.😊
14L
Igen-igen feltűnt, hogy kimaradt :).
Nem ér vállig a hajam, hanem úgy a szemem alá kicsivel.. Nos annyi, hogy depressziós vagyok és így fejezem ki ezt az egészet, mindig lehajtott fejjel járok és nem igazán érdekel bármi féle új dolog :(. Sokszor nem látok értelmet az életben, és túlságosan érzékeny vagyok, ezért inkább elzárkózom és nem kommunikálok túl sokat, illetve én beszélnék, de olyannal nincs sok értelme, aki nem tudja átérezni, hogy miről is van szó :). Mondjuk az se segít ismerkedésben, hogy a „jeleket” nem fogom fel. Ha egy lány sokat bámul, akkor megfordulok, és a falat nézzem.
Köszi a válaszodat!
Ezt nem értem :(.. Miért vagyok hülye? Mert annyira ézzékeny vagyok, hogy képtelen vagyok kibírni és ezért fizikai fájdalmat okozok magamnak, hogy ezzel "könnyebbítsek" a terheimen?
Ez nem hülyeség, ideiglenes megoldás!
Külsőre nekem az ilyen fiúk tetszenek, de eddig egyet láttam életemben :c
Amúgy nem zavarna, inkább próbálnék segíteni, de nem hiszem, hogy tudnék sokat, mert én is depressziós vagyok és elég könnyen el rontom mások kedvét..
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!