Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ismerkedésnél mekkora hátrány, ha valaki emos?
Emos haj, ruházat és vagdossa is magát.
16F
Igen, pontosan ezert tartalak teged es az osszes tobbi ilyen vagdosos eszlenyt hulyenek. Milyen feldolgozhatatlan es elviselhetetlen fajdalmad es problemajad van 16, azaza TIZENHAT EVESEN?! Ez csak egy ujabb formaja a feltunesi viszketegsegnek...
Raadasul ahelyett, hogy idovel tultenned es elfelejdened gyermekkorod szornyusegeit es a vilagi gondjaidon ottmaradnak a hegek, amik folyton felelevenitik az emleket. Ezzel csak a sajat helyzezedet nehezited meg.
Gondolj csak bele te szivesen simitanal egy szetvagdosott, hegekkel tele levo kart, labat? Szivesen lennel egyutt egy erzelmi roccsal? Szivesen viselned a folytonos ongyilkossaggal valo fenyegetozes manipulalo hatasait? Szivesen tenned tonkre az eletedet egy kattant ember miatt?
Neked miert jo ez az onsorsronto eletmod, a sajat magad lehuzasa? Ha figyelemre vagysz, annak ezer meg egy mas, a tarsadalom es az emberek szamara elfogadhato modja van. Peldaul legyel humoros, lesznek barataid es emberek, akik megadjak neked a kello figyelmet. Ha egyszeruen csak egyedi akarsz lenni, arra is megoldas lehet a humor. Mindenre van kozvetett vagy kozvetlen megoldas, csak ra kell lelni. A megoldas pedig nem a pengeben, nem a verben es nem is a sebben van! A valtoztatas lehetosege a kezedben van, tanulj meg elni vele!
Lehet, hogy kicsit hosszu lett, de tenyleg nem akartam itt hegyi beszedet tartani...
Remelem valtoztatsz az eletszemleleteden, mert tul konnyu belesuppedni a rosszba, vagy legalabbis az altalad velt rosszba es, ha egyszer megindultal lefele ugy igazan, nehez megallni es visszakuszni.
#22-es bocsi, de nagyon mérges lettem az elején, de lenyugodtam és most megfogalmazom és talán rájössz miért? Mert az élet krvára nem babapiskóta mindenkinek!
Tipikus sztori apám alkoholista, anyám pedig soha nem volt!. Apám ver, még most is, mondok jobbat nemrég is megvert. Szóval Krvára nincs jogod ilyet írnod! Mondtam, hogy lenyugodtam, de ez hazugság, sajnálom a káromkodásaimat! Szóval képzeld igen lehetnek gondjai egy 16 évesnek, aki mindenhonnan azt kapja, hogy semmire kellő és a halált érdemelné.
Igen! Szívesen! Mivel az a kattant ember megértene, mert valószínűleg ő is átélte azt, amit én és ezért át is érzi, és éppen ezért tartoznánk össze.
Mint mondtam nem figyelem kell! Ezzel nyomom el a lelki fájdalmam, ha figyelem kéne, akkor nem a combom tetejét vagdosnám, ahol a nadrág takar!
Jah! Könnyű mondani, de őszintén téged vertek már meg? Mondjuk úgy, hogy 1 éven át folyamatosan mindennap? Hogy 1 éven át csak a roncsolt éned láttad a tükörben ha belenéztél! Hogy hozzá szoktál ehhez a képhez! És már beteges vágyat érzel, hogy erre a képre hasonlíts, mert hogy azt a képet mások alakították és ha olyan vagyok, akkor biztos elfogadnak mások is! Megint csak azt tudom mondani! Te mint kívül álló lófas*t sem tudod hogy milyen az életem és min mentem/megyek és valószínűleg menni fogok keresztül (habár ebben már kételkedem).. Szerintem legközelebb gondold át, hogy mit írsz, nem értem és nem másért, hanem magadért! Ehhez nem volt jogod! Lehetőséged volt, de rohadtul nem volt fair!
Sajnalom, de egyszeruen keptelen vagyok teged komolyan venni. Nagyon igyekeztem, tenyleg mindent beleadtam, de nem ment. Ugy irsz, es fogalmazod meg a dolgokat, mint egy hisztis 10 eves, aki zold lapatot kapott kek helyett.
Keress fel szakembert a psziches gondjaid miatt es akar a "csaladi ugyek" okan is.
Ne jatsz ra az aldozat szerepre!
Mivel én is az vagyok,ezért nekem kimondottan ez az ideálom.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!