Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit vennétek már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit vennétek már "nyomulósnak"?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki azt hiszem hogy tetszik. Tegnap kb. 2 óra hosszát cseteltünk, és nagyon jófejnek tűnik, egy hullámhosszra is jutottunk...

A barátnőim mondták ma, hogy ne én irjak, a fiú "feladata" hogy irjon. Azt hittem hogy nem fog, de aztán délután mégis. Nagyon boldog voltam.

De azért én se várhatom, hogy mindig ő irjon először, én is szeretnék kezdeményezni. Viszont, nem akarok állandóan, minden nap rajta csüngeni, mert elég idegesitő lennék, kb. mint egy hisztis liba.

Ti mit vennétek már irritálónak? Vagy egyáltalán ne is irjak, ha akar majd ő fog?

De ha nem, akkor ennyi volt? Nem dumálunk többet, max fél év múlva, amikor lehet hogy már lesz barátnője...?

Lehet hogy kicsit értelmetlen kérdés, de úgy mégis, kiváncsi vagyok mindenki véleményére... ^^

(Annyit azért tudni kell, hogy élőbe még úgy igazán nem dumáltunk és nem is lakunk egy városban. Viszont, tegnap azt mondta, ha majd egyszer jön ide, mert elég sűrűn jön errefelé, akk szól, és birunk dumálni normálisan.)

Köszönök előre is mindent. ^-^

2016. jún. 13. 18:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha csak haverkodni akar akkor b*zi.

Nem igaz, hogy a fiú feladata, hogy írjon. Ezt bárki kezdeményezheti.

Ha épp arra jár, menjetek el egy helyre, ahol lehet dumálni.

Én mindig örültem, ha egy csaj ír, soha nem vettem irritálónak. :)

2016. jún. 14. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!