Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene most tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene most tennem?

Figyelt kérdés

Nem régen együtt voltam bulizni egy barátnőmmel, kicsit iszogattunk, majd találkoztunk évfolyamtársainkkal. Minden rendben volt, ők sem voltak teljesen józanon. Éjfél körül kiültünk 2 fiúval, jól éreztük magunkat, majd megbeszéltük, hogy az egyik sráchoz átmegyünk, mert közelebb laknak, és nem volt túl sok kedvünk haza menni még.

Sokat beszélgettünk amíg haza kerültünk, persze ki is józanodtunk közben. Barátnőmmel nem úgy készültünk, hogy nem otthon alszunk, és persze a buli miatt csinibe vágtuk magunkat, ami viszont esti alváshoz nem jó. Így kértünk egy-egy nagy, férfi pólót és abban és bugyiban aludtunk.

Négyen aludtunk egy ágyban, barátnőmmel miketten középen és mellettünk a két fiú. Beszélgettünk, majd lassan mindenki ledőlt és a mellettem fekvő spoonoltunk, kiskifli-nagykifli, kinek, hogy tetszik. Amikor oldalra fordultok mindketten és a hátsó átöleli a másikat. Nagyon jól esett... Majd a többiek elaludtak, a srác elkezdett simogatni, majd feléfordultam és megcsókolt. Nem tudtam hova tenni! De meglepődtem, nagyon! Kínomban csak az orrára adtam egy puszit... Picit még összebújtunk, majd ő is elaludt. Reggel nagyon kínos volt alig beszéltünk, sietnünk kellett. Viszont amikor a többiek nem figyeltek oda, még egyszer, kétszer megsimogatta a hátam, átkarolt.

Barátnőm azt mondta, hogy megtetszettem neki, még mielőtt elmondtam volna neki ezt az egészet. Szerintetek mit kellene tennem? Tényleg bejöttem neki, vagy csak örült a fejének, hogy kicsit hiányosabban voltam felöltözve?

Előre is köszi!

2016. jún. 13. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszettél neki, akkor reggel nem karolt volna át.
2016. jún. 13. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
22%

Kitalalom 15 eves vagy ;DDD hova fajul a vilag istenem :/ ... Ahhh de az en hibám es csak irigykedek mert nem nezek ki jol es nincs eletem:(

Ui: azt csinalsz amit akarsz te eleted, szerintem csak meg akar fektetni:) ki tudja hany lanyt fektetett mar meg lehet te leszel a 19-ik ;P de az is lehet hogy tevedek :) baaaaaar ki tudja a helyedben vigyaznek:)

2016. jún. 13. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyetemista a kérdező.
2016. jún. 13. 17:11
 4/4 anonim válasza:
Szerintem beszèlnetek kene! :) Az pedig 100% bejössz neki!
2016. jún. 26. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!