Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátja, mégis velem flörtölget?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek a legjobb tudomásom szerint van egy barátja, de a lány mégis flörtölget velem, ennek mi oka lehet? Állandóan bámul, oldalpillantásokat tesz, sokszor hátranéz rám meg ilyenek, mindig ahogy egy légtérben vagyunk állandóan bámul.(kicsit néha én is szoktam őt) Barátjával együtt nem láttam még, de facebookon közös képe van vele.(biztos hogy a csávója)2016. jún. 13. 15:53
1/6 anonim válasza:
Vannak olyan csajok akik a pasijuk mellett 10-20 csávóval flörtölgetnek.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudomásom van róla, de ez a lány nem olyan. Tényleg nem olyan, nem olyan túlzottan nagy társasági ember szerintem. Mondjuk nem ismerem. De mégis akkor miért csinálja?
2016. jún. 13. 16:43
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy csak hülyít, élvezi a helyzetet, hogy hatással van rád.
Jótanács: ne menj bele ilyenekbe, mert nagyon könnyű pofára esni.
5/6 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, mindenesetre fura a helyzet:D
2016. jún. 13. 17:34
6/6 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg erről a lányt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!