Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Külsőre melyik a vonzóbb?
Figyelt kérdés
1.- Atletikus, izmos testalkat, közepesen magas, viszont nem túl szép az arca
2.-jóképű, szinte hibátlan arcvonások, de vékony, gyenge, lefelé szélesedik, görbe hát
Gyengébbek kedvéért fiúkról van szó.
2016. jún. 11. 11:30
1/7 anonim válasza:
A lányoknak a nem túl izmos és a szép arc tetszik, nem csak ez a 2 lehetőség van barétom :D.. Pld van, hogy tetszek lánynak ( DE méh hogy :D ) De képzeld olyan is van, hogy nem.. Nem ezen múlik, hanem hogy ránézel és eldöntöd magadban...
2/7 anonim válasza:
Nekem visszataszitoak az olyan fiuk akik velomyabbak nalam, szo szerint csontbol allnak csak meg borbol es hozza meg gorbe is. Ez semmikepp se, inkabb az elso variacio.
3/7 anonim válasza:
Inkább az első. Legalább kg-ban legyen annyi mint én, semmiképp sem vékonyabb, ugyanúgy a magasság is.
17L
4/7 anonim válasza:
kettes én is mindig lefelé nézek ,és szép a pofim
5/7 anonim válasza:
Én nem szeretem a túl izmos srácokat, szóval inkább a második. De nem tudom a lefelé szélesedik mit jelent, ez egy kicsit megingatott. Amúgy hülyeség a kérdés met a külső vonzódáshoz tartozik a kisugárzás is, valamint az se mindegy hogy mennyire izmos, mennyire görnyedt, mennyire vékony stb.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy testépítő-szerű izomzat, hanem hogy atletikus, avagy lehet úgy jobb megfogalmazni hogy Sportos
2016. jún. 11. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!