Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Külsőre melyik a vonzóbb?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Külsőre melyik a vonzóbb?

Figyelt kérdés

1.- Atletikus, izmos testalkat, közepesen magas, viszont nem túl szép az arca

2.-jóképű, szinte hibátlan arcvonások, de vékony, gyenge, lefelé szélesedik, görbe hát

Gyengébbek kedvéért fiúkról van szó.

2016. jún. 11. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
A lányoknak a nem túl izmos és a szép arc tetszik, nem csak ez a 2 lehetőség van barétom :D.. Pld van, hogy tetszek lánynak ( DE méh hogy :D ) De képzeld olyan is van, hogy nem.. Nem ezen múlik, hanem hogy ránézel és eldöntöd magadban...
2016. jún. 11. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Nekem visszataszitoak az olyan fiuk akik velomyabbak nalam, szo szerint csontbol allnak csak meg borbol es hozza meg gorbe is. Ez semmikepp se, inkabb az elso variacio.
2016. jún. 11. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább az első. Legalább kg-ban legyen annyi mint én, semmiképp sem vékonyabb, ugyanúgy a magasság is.

17L

2016. jún. 11. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
kettes én is mindig lefelé nézek ,és szép a pofim
2016. jún. 11. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a túl izmos srácokat, szóval inkább a második. De nem tudom a lefelé szélesedik mit jelent, ez egy kicsit megingatott. Amúgy hülyeség a kérdés met a külső vonzódáshoz tartozik a kisugárzás is, valamint az se mindegy hogy mennyire izmos, mennyire görnyedt, mennyire vékony stb.
2016. jún. 11. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:
#4: kosz az infot:)
2016. jún. 11. 12:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy testépítő-szerű izomzat, hanem hogy atletikus, avagy lehet úgy jobb megfogalmazni hogy Sportos
2016. jún. 11. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!