Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táborozós sztori. Tanácsok? (többi lent)
Szóval...
Tavaly júliusban voltam egy 3hetes nyelvi táborban ahol megismerkedtem egy jófej sráccal. Hamar megkedveltük egymást és nagyon jókat beszélgettünk. Mondhatni legjobb barátok lettünk. Csak baratok. Fel sem merült hogy több is lenne köztünk. Az utolsó napokban elkezdett furcsán viselkedni és mire rájöttem hogy miért addigra már a nyelve a számban volt. Habár most hogy belegondolok nem csak az utolsó napokban hanem már előtte is kicsit közeledett csak akkor nem vettem észre (megfogta a kezem, néha simogatta a hátam...de ezeket csak baráti gesztusoknak vettem).
A csók után csak elmentünk aludni és nem beszéltünk semmit. Másnap megkérdeztem tőle hogy mi volt a tegnap este erre csak megvonta a vállát és azt mondta hogy muszáj volt egyszer megcsókolnia. Igazából tetszett az a csók nekem is. Így többször is csókolóztunk (már amikor volt időnk). Aztán utolsó éjjel elragadott minket a pillanat és lefeküdtünk. Ok. Most írhatjátok mekkora r***nc vagyok hogy 3 hetes ismértség után csak úgy ágynak dőlök de nem érdekel. Akkor nagyon is jó volt. Reggel nem volt időnk megbeszélni a dolgot mert valami "szuperfontos"-at még el kellet intéznie(?!)
Gyorsan elköszöntünk egymástól és megadtuk az elérhetőségeinket. (kiderült hogy fél órányira lakik tőlem).
Hazamentünk. 2 hét múlva ráírtam hogy megbeszélhessük az utolsó éjszaka történteket erre csak az volt a válasza hogy kiélvezte a nyarat és a tábort és hogy neki nem jelentett ennél többet. Teljesen kiakadtam.
Azóta nem beszéltünk.
Tegnap rám írt hogy az idei táborba is megyek-e merthogy ő ott lesz (már pár hete befizettük így visszavonni nem lehet)
Nem tudom mit csináljak.
Nézzem levegőnek?
Ne is foglalkozzak vele?
Nagyon megbántott (amin már persze túltettem magam de akkor sem szeretnék találkozni vele).
Tanácsok?
A hasznos tanácsokat előre is köszönöm :)
18/L
Jó kis nyelvi tábor lehetett. Biztos sokat használtátok a nyelvetek.
(elmondásaid szerint)
:D
Hahaha...nagyon vicces
Légyszi életkort és nemet is írjatok :)
Nem kell mondani, tudom hogy naiv voltam. És mostanra már meg is bántam hogy ilyen könnyenkapható voltam. Csak előtte 1 héttel szakított velem a barátom.
Azért is került amúgy az elején olyan közel hozzám mert a személyisége egy kicsit emlékeztetett a barátoméra. :/
Szüleid tudják,hogy a lányuk ri.banckodni megy nyelvi táborba és nem tanulni?
Ja, és igen, nézd levegőnek és ne foglalkozz vele.
És egy jó tanács: Bírd ki ezt a 3 hetet anélkül,hogy ismét te legyél a tábor ribikéje, ezúttal másik sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!