Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Vágyok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Vágyok egy kapcsolatra meg nem is?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, hogy jó lenne ha lenne mellettem valaki, akit megölelhetek, akihez hozzábújhatok, megpuszilhatom, beszélgethetünk, meg minden, de néha nagyon nem. Olyankor örülök hogy egyedül vagyok, és azt csinálhatok amit akarok és nem kell senkitől függenem.

Szerintetek mit csináljak? :/

Van sok szép lány ismerősöm, de visszahúz a szabadságom elvesztése 😕

18/f

2016. jún. 8. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Kavarj csak. Nem vagy elkotelezve es jo is;)

En ezt teszem, csak neha zavar hogy a srac mas csajra is nez, de nem kellene mert en is ezt teszem:D

2016. jún. 8. 22:19
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem akarok más érzéseivel jászani
2016. jún. 8. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
#1: Én nem lennék ilyen büszke arra,hogy csaj létemre csak ennyire vagy jó, hogy kavargass...
2016. jún. 8. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretlek is meg nem is...tudod így van ez..." Áh, most ezt a dalt juttattad eszembe, köszi... :D :P

Szerintem várj még egy kis időt, amíg készen nem állsz egy rendes kapcsolatra. Lehet, hogy még nem vagy elég érett hozzá, de ezt nem tudhatom, mert nem ismerlek.. :)

Majd az élet úgyis eléd sodor valakit, akiért képes lennél feladni a szabadságodat, úgy hogy észre se veszed, mert vele éreznéd magad szabadnak ;) Te jó ég...de nyálas lett :D

2016. jún. 8. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Varj en is ugyanez vagyok :) en azt mondom varj vele mert egyszer osszejottem egy lannyal majdnem alakuloba volt de csak veszekedes beke veszekedes beke volt korforgasban. Eretlen vagyok hozza ahogy te is :) de megprobalhatod mert nem biztos hogy annyira vagy gyerekes mint en :D
2016. jún. 9. 13:04
 6/6 RarityLuv ***** válasza:
Szerintem vegyél egy plüssmacit :D
2016. aug. 15. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!