Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így valaha barátnőm? Ha ilyen egy fiú, akkor a lányt taszítja vagy vonzza?
Nem tudom, hogy nézek ki :(… Szóval azt mondom, hogy átlagos :D.. Barna szem/haj 174 cm magas, fogszabályzós és folyton vigyorgós fiús vagyok.. (Külsőről ennyit, de azt hozzá teszem, hogy küldtem már képet itt lányoknak, valaki szerint cuki, valaki szerint helyes és olyan is van, hogy átlagos :O.. Meg olyat is kaptam már vissza, hogy „Látom neked se kell a lányok után futnod..” ), 0 pattanás és borotvált arc..
Belső: Önbizalom hiányos, viszont társaságban felprörgök és akkor ez kicsit se látszik.. Hamar a középpontba tudok lenni, de egy idő után észre veszem és mondom magamban, hogy ez nem én vagyok, és akkor visszahúzódom.. Kedves, aranyos, figyelmes, könnyen felbőszíthető egyed vagyok. Nem tudom mit írjak, azt hiszem az mindent elmond, ha azt írom, hogy senki se ismer igazán, mivel senkit nem enged közel, mert félek, hogy csak csalódást okoznék..
Extrák: Rendszeresen sportolok.. Nem vagy szétgyúrva, nem vagyok dagi és nem is vagyok sovány, izmos/szálkásnak mondanám magam és mikor a lány osztálytársaim először láttak póló nélkül, akkor mutogattak és összesúgtak.. Kockás a hasam, de nem vagyok magamutogató, szóval nem sok ember látta.. Szokott a Dota2-el játszani, ami sokszor elrabolja az időmet ><..
Igazából nem hiszem, hogy ezekből egy teljes kép alakulna ki, szóval ha kell valami kérdezz..
Szép napot minden kedves és nem kedves embernek is :)
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!