Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi jön be egy lányban, és mi az ami nem? 14/L
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 18:57
1/6 anonim válasza:
Ne legyen hisztis és ribi. Nem árt ha csinos és szép, de volt már, hogy csak a mosolya alapján szerettem bele egy lányba. Írhatnál magadról és akkor elmondanám a véleményem. :)
2/6 anonim válasza:
Erre nem lehet válaszolni, ránézésre már el lehet dönteni, ezenfelül normális gondolkodású legyen, ne pedig tenyésztett ribi.
3/6 anonim válasza:
külsőre hosszú haj és nem duci belsőre meg ugye az alap dolgok kedvesség az se árt ha vicces de az is jól jön ha szereti a rockot
4/6 anonim válasza:
Ha kedves, aranyos, kissé visszahúzódóbb, értelmes és hasonló az érdeklődési körünk (és ha nem túlsúlyos), az előny.
Hátrány viszont, ha nem túl okos, bunkó, túlságosan fiús, nem fehér bőrű (tudom, rasszista, de akkor is ez a véleményem).
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
2016. jún. 4. 19:59
6/6 anonim válasza:
Főként az egyénisége és az emberekhez való hozzáállása.
Utálom ha:
-nagyképű és beképzelt
-hisztis
-kétszínű
-érdekember
-tömegcikk.
Legyen egy IGAZI személyiség, öltözködésben, mindenben azt adja amilyen belül. És ne akarjon másnak, jobbnak látszani, csakhogy felfigyeljenek rá.
Szeretem ha kedves, önzetlen, udvarias, okos, olvasott, nyitott, társasági lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!